Les festes de Nadal a Algaida es viuen d’una manera especial, mirant a tothom i amb activitats diverses. Així es va demostrar el dissabte 14 de desembre amb el Mercadet de Nadal, una activitat amb encant on hi hagué tallers de cuina, activitats infantils i música en directe.

Aquestes són algunes de les activitats que hi trobareu properament:

DISSABTE 21 

10.00 h. Art col·lectiu: Pintant pel respecte i la igualtat. Creació d’un mural sobre la violència de gènere. Activitat participativa dirigida a joves majors de 10 anys (2009) i inclosa dins Algaida Municipi Educador. Acte gratuït organitza per la Fundació IRES, el Casal dels Joves d’Algaida i el CEIP Pare B. Pou. Una proposta de Victòria Garcia Masdeu. Al pati del col·legi Pare Bartomeu Pou d’Algaida.

Horabaixa nadalenc a Pina 17.00 h. Inauguració del Mercadet de Nadal, a càrrec del grup d’infants de teatre d’Algaidarts. Durant el mercadet: • Actuació de la Big Algaidarts Band-Algaidarts. • Venta de xocolata i coques a càrrec del COF Pina. De 17.00 a 18.00 h. Entrega de les cartes al Patge Reial. A l’església. 17.30 h. Taller Nadalenc per a infants a càrrec d’Espacio Creativo Magdalena. 18.00 h. Encesa dels llums de Nadal. 19.00 h. Missa. 19.30 h. Representació de l’obra de teatre a càrrec dels nins i nines de teatre d’Algaidarts. Actes organitzats pel COF Pina i l’Ajuntament d’Algaida.

DISSABTE, 28 

17 h. Taller de cuina divertida per a infants, mares i pares a càrrec de Espacio Creativo Magdalena. Inscripcions fins esgotar el límit de places. Preu: 6,00 € per infant. Per a nins i nines de 3 a 12 anys (nascuts 2016 – 2007). Organitzat pel Casal dels Joves d’Algaida i Espacio Creativo Magdalena. Al Casal dels Joves.

DIUMENGE 29

18.30 h. Bingo i xocolata solidària a càrrec d’Algaida Jove. La recaptació es destinarà a Algaida Solidari. Preu de la xocolata + ensaïmada: 2,00 €. Activitats organitzades per l’Associació Algaida Jove amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida. Al local de l’Associació de la Gent Gran, al casal Pere Capellà.