Del 15 al 19 de novembre, amb 40 restaurants i 7 rutes
La ruta de tapes Tapalma 2017 se celebra del dimecres 15 al diumenge 19 a 40 restaurants de Palma repartits en 7 rutes. La iniciativa, organitzada per Restauración (Associació de Bars, Cafeteriess i Restaurants). l’Associació de Barmans de Balears i l’AgenciaCom. torna a incloure la ruta de còctels, que va incorporar a l’edició anterior.
La nova edició de Tapalma arriba una mica més tard del que és habitual. La idea dels organitzadors és convertir la cita en un atractiu turístic i, alhora, contribuir a allargar la temporada. D’aquesta manera, residents i visitants poden gaudir d’una suculenta proposta de mossegades.
Pots consultar el programa oficial de Tapalma 2017 aquí: https://tapalma.es/RevistaWeb.pdf
Les rutes i restaurants participants a Tapalma 2017 són els següents:
RUTA CENTRE
Bodega Can Rigo
C/ Sant Feliu, 16. 971 41 60 07
De dilluns a divendres. 9:30 – 00:30 h // Dissabte 12:00 h – 00:00 h // Diumenge 18:00 a 00:00 h // Dimecres tancat
Mar i terra
Llesca de pa pagès base de patata, sobrassada i nou moscada, pop cuit, ceba caramelitzada amb reducció de Xerès i pinyons.
Vermuteria Vi.Xet
C/ Can Sanç, 7A. 638 18 41 04
10:30 – 21:00 h
Esclat de ganxet
Volovan farcit de paté d’anxova, capa de gelatina de vermuts amb brots tendres i toc d’olivada verda.
Restaurant Bruselas
C/ Estanc, 4. 971 71 09 54
13:00 – 16:00 h / 20:00 – 00:00 h // Diumenge: Tancat
Lleteroles de vedella al caliu, matalàs de blat de moro i moniato, crema suau de cibulet i el seu cruixent.
Vermuteria Daverios
09:00 – 00:00. Horari de cuina: 12:00 – 23:00 h
Caneló 2001
Pota de porc, confit d’ànec, foie, albercocs secs, parmesà, pasta wanton, galleta Quely i llet sencera.
Gastrobar Saratoga
Passeig Mallorca, 6. 971 72 72 40
12:00 – 23:00 h
Ravioli de metalls preciosos
Farcits de sobrassada, formatge de cabra i panses sultanes.
El Pilón
C/ Can Cifre, 4. 971 71 75 90
12:30-18:00 / 19:00- 23.30 h
Pulpdemont
Oli d’oliva, patata, Quely ratllada, pop, safrà, cibulet, pebre bord dolç, sal gruixuda i llorer.
Bocalto Bar & Restaurant
C/ de la Gerreria, 7. 871 90 31 72
18:00 – 01:00 h // Dimecres tancat
Torrada de pop amb patata trufada i maonesa de kalamata.
800 Celsius Steackhouse
C/ Blanquerna, 17. 685 88 77 95
13:00 – 16:00 h / 19:00 – 23:00 h
Mini burguer Texas
Vedella Txogitxu (carn del País Basc) feta a la graella a 800 graus celsius, servit en pa brioix amb ceba rostida i acabada amb ceba cruixent i salsa barbacoa casolana.
La Parada
Plaça d’Espanya, 6.
12:30 – 16:00 / 19:30 – 23.00 h
Entrepàde brioix amb pastrami de tonyina
Entrepà de brioix amb tinta de calamar i ventresca de tonyina simulant un pastrami novaiorquès, amb salsa tàrtara per donar-li un punt d’acidesa, i ruca per donar-li frescor.
LaParada Moscow mule
Vodka, gingebre, licor umeshu choya classic i suc de yuzu, són alguns dels ingredients d’aquest còctel.
RUTA SANTA CATALINA
Mig i Mig
C/ Fàbrica, 27 A. 971 91 98 76
13:00h – 16.00 h / 19.30 – 00.00 h
Duo de ceviches: Vermell i taronja
Ceviche de tonyina vermella i salmó amb ceba verbella, magrana, taronja i gelat de figa de moro.
Croquelón
C/ Sant Magí, 2. 658 33 19 85
12:00 -15.30 h / 19:00 – 00:00 h // D. Cerrado
Alberta la rabiosa
Croqueta de porcella acompanyada de reducció de Pedro Ximénez amb toc coent.
Restaurant Cafè Zanzíbar
Plaça Navegació, 17. 971 91 89 19
12.30 – 16.00 h / 19.00 – 23:00 h // Divendres i dissabte fins a les 23:30 h
Gelatina de tomàtiga amb verat fumat i oli de cítrics.
Restaurant Izakaya
Carrer Espartero, 15. 871 03 76 33
13:30 – 16:00 h / 20:00 – 23:30 h
Izakaya shiraae
Salmó, alguacat, kaqui, figa, mango, tomàtiga de cirerol, tofu, gelatina i salsa d’anguila.
RUTA MERCAT 1930
Av. Gabriel Roca., 33. 669 78 78 04
12:00 – 00:00 h // Divendres i dissabte: 12:00 – 00:30 h
Eat the Bones
Frit de caragol i pernil salat ibèric amb escuma de julivert.
BDKitchen
Broqueta de pollastre a la brasa a l’estil Thai, amb compota de pickle de cogombre.
Eggskisitas
Truita desestructurada
Ceba caramelitzada, patates escalfades, pernil salat i ou ‘poché’.
Txapeldun
Filetet de vedella amb verdura i formatge de cabra
Base de carabassí i albergínia, pebre vermell, filet de vedella, formatge de cabra i patata.
De Cabo a Rabo
Tàrtar de llonganissa de pagès
Llonganissa de pagès, salsa Kimuchi, maonesa japonesa i guarnició (tàpera, cogombre agredolç i cibulet fresc i gingebre.
Take Sushi
Akemi tuna
Tonyina, alvocat, cogombre, massago, cibulet, sèsam amb salsa teriyaki,
Sa Trigo
Mija lluna caponata
Foccacia, caponata (pebre vermell, ceba caramelitzada, albergínies i carabassí) i porchetta.
Frituras Andaluzas 1930
Calamar en safrà
Calamar arrebossat amb safrà, paté de pebres del piquillo i allioli amb tinta de calamar.
Burger Doce
Hamburguesa la crack
Carn de vedella, lletuga, bacó, cheddar i ceba cruixent.
Ostras Daniel Sorlut
Mixto musclos
Musclos amb quatre salses diferents.
RUTA MARITIMO
Bar Marítimo
Av. Gabriel Roca, 1. 971 73 81 92
9:00 – 02:00 h
Mini-arancini de formatge i sobrassada.
Restaurant Pesquero
Passeig Marítim, Moll de la Llonja, s/n. 971 71 52 20
8:00 – 01:00 h
Doble culleradeta de sípia en salsa i ensalada russa.
Shamrock
Av. de Gabriel Roca, 3. 971 73 59 62
12.00 – 00.00h
Pícnic
Xot, pastanagó, porro, tomàtiga, alvocat, aji, sobrassada, ceba vermella, poma verda, gelatina, pa d’àngel, farina de blat de moro, colorant, oli i agar agar.
La Bolsa del Marítimo
Av. Gabriel Roca, 33. 665 61 54 44
22:00 – 03:45 h
Gominola de ginebra
Llima, maduixa, nabius i ginebra.
Mira Blau
Av. Gabriel Roca, 23. 647 66 42 46
22:00 – 03:45 h
Mimosa la nuit
Xampany amb ginebra de maduixa, suc de taronja natural, mel i canyella.
La Bodeguita del Medio
22:00 – 03:45 h
Mojito de Gordon’s Pink
London Dry Gin en format pink, amb una aroma de maduixa.
Náutico 1921
Av. Gabriel Roca, 21. 665 61 54 44
22:00 – 04:45 h
Gintònic de maduixa
Gin Gordon’s Pink, clovella de llimona i grans de ginebró.
RUTA GÈNOVA
Restaurant Ca na Joana
Camí dels Reis s/n. 971 40 26 40
13:00-16:00 / 19:00- 00:00 h
Filet de xot a baixa temperatura sobre cremós deshimejis cuinats i esfera d’or i anet amb filigrana de patata.
Mesón Can Pedro
C/ Rector Vives, 14. 971 70 21 62
12:30-00:30 h
Doble sensació de mar i terra
Pop gratinat amb patata, guacamole, pernil salat ibèri i un punt d’allioli.
RUTA PLATJA DE PALMA
MG Little Italy
Ctra. Arenal, 45 – Davant Balneari, 6. 971 26 18 24
11:00 – 23:00 h
Mini caneló de carn cuinada a baixa temperatura, crema de parmesà i pesto
Desig de tardor
Gin, angeli cherry, suc de llima, licor de magrana, blanc d’ou i suc de magrana.
Nova Beach Park
Ctra. Arenal, 56. 971 74 33 34
09:00 – 00:00 h
Crocanti de morcilla, formatge brie i tomàtiga caramelitzat al cacauet.
RUTA MARRATXÍ
Local número 2
C/Casal del Poble 3 / 1b, sa Cabaneta. 971 79 79 80
19:30 – 23:00 h // D. Cerrado
Salmó trufat
Panet trufat, brots, salsa de mostassa i mel, salmó fumat i ceba fregida.