/

TaPalma 2024 se celebrarà del 18 al 26 de novembre

El concurs es celebrarà el dilluns 18 de novembre en el Palau de Congressos

TaPalma Mallorca 2024 se celebrarà del 20 al 24 de novembre a Palma. Les dates de la nova edició s’han donat a conèixer el 24 de gener a migdia a FITUR amb motiu de la Fira Internacional de Turisme, a l’estand de Trasmed, patrocinador principal de l’esdeveniment.

A més, el Palau de Congressos de Palma acollirà, per setè any consecutiu, el concurs de tapes i còctels de TaPalma Mallorca 2024 que tindrà lloc el dilluns 18 de novembre, dos dies abans de l’inici de la ruta. Com a novetat, enguany el concurs de tapes i còctels es retransmetrà en directe per IB3 Televisió.

L’acte ha comptat amb la presència d’Antoni Martorell, director general d’AgenciaCom; Alfonso Robledo, president de Restauració Mallorca Caeb; Antoni Martorell, director general d’AgenciaCom, i Miguel Pardo, director de Relacions Institucionals del Grupo Grimaldi a Espanya, entre d’altres patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

Antoni Martorell, director general d’AgenciaCom, ha explicat que “estam encantats de tenir novament el suport de Trasmed per a aquest esdeveniment gastronòmic important, i que es promogui la cultura i el producte local de les Illes Balears, i que s’apropi aquest esdeveniment a visitants de la península i que coneguin un dels punts forts de les illes, la nostra gastronomia”.

Per la seva banda, Alfonso Robledo, president de Restauració Mallorca Caeb, ha assenyalat que “gràcies a Trasmed podem presentar TaPalma en aquesta important fira de Turisme a Madrid, donar-li veu en l’àmbit estatal, i ajudar, així, els restauradors i bartenders de Mallorca, i en concret de Palma, que omplin els seus locals en un mes com és novembre, complicat per a l’hostaleria ja que és temporada baixa“.

Finalment, Miguel Pardo, director de Relacions Institucionals del Grupo Grimaldi a Espanya, ha comentat que “els protagonistes avui són els restauradors i coctelers que promouen la gastronomia local, i nosaltres els donem suport perquè, en aquestes dates de temporada baixa, com és el mes de novembre, tenguin molt més moviment als seus locals i puguin mostrar a tothom les seves creacions i l’excel·lent gastronomia de l’illa, així que des de Trasmed animam a viatjar a Palma el mes de novembre i a gaudir de TaPalma Mallorca 2024”.

Amb aquest esdeveniment gastronòmic es pretén allargar més la temporada turística per atreure als seus establiments, no solament el públic local, sinó el turisme estatal i estranger durant aquells mesos on hi ha un descens de públic i, per tant, menys activitat.

Durant la presentació s’ha duit a terme un showcooking i la degustació de les tapes guanyadores, elaborades per, del restaurant Ombú; com també s’hi ha pogut tastar el còctel premiat l’any passat, creat pels bartenders del restaurant La Caña, Alessandro Smurro i Danilo Petritoli.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat