La cita gastronòmica més important de la capital balear, TaPalma 2021, ja té data i es farà del 24 al 28 de novembre.

José Hila, batle de l’Ajuntament de Palma,  i Antoni Mercant, director de Relacions Institucionals de Baleària, han presidit l’acte de presentació celebrat aquest dilluns passat, al qual s’han sumat el director general d’AgènciaCom (agència organitzadora de TaPalma 2021), Antoni Martorell i el president de Restauració CAEB, Alfonso Robledo, entre altres patrocinadors i col·laboradors.

La nova edició, que reunirà els millors cuiners i bàrmans de l’illa, inclourà també un concurs de tapes i còctels el 22 de novembre al Palau de Congressos de Palma, mentre que la ruta es durà a terme del 24 al 28 de novembre diferents zones de la ciutat.

El batle José Hila ha destacat que “TaPalma representa per a la nostra ciutat una oportunitat de col·laboració publicoprivada per posar en valor una iniciativa gastronòmica de primer nivell. L’Ajuntament dona suport a aquest esdeveniment perquè és una oportunitat per a la ciutat, una cita ineludible de l’activitat gastronòmica que pretén posicionar Palma com a punt neuràlgic de la gastronomia“.

Per la seva banda, Antoni Martorell, director general d’AgènciaCom, ha explicat que TaPalma 2021 es presenta amb novetats encara que manté l’estructura de les edicions anteriors, amb el concurs al Palau de Congressos i la ruta de tapes i còctels pels bars i restaurants de la ciutat: “enguany és un homenatge cap al sector de la restauració, i esperam que aquesta edició tingui un retorn i serveixi d’estímul per a tots els que hi participen, ja siguin patrocinadors, col·laboradors o restaurants” .

Per la seva banda, el president de Restauració Caeb, Alfonso Robledo, ha manifestat que “TaPalma no seria possible sense tots els patrocinadors i col·laboradors que aposten per l´esdeveniment, i com cada any el celebram en unes dates que són difícils per al sector de la restauració amb l’objectiu de donar impuls a la ciutat i ajudar a la desestacionalització”.

A més, Jose Cortés, president d’ASCAIB, ha comentat que “TaPalma té un format molt atractiu i podem dir que s’ha convertit en el segon concurs de pintxos i tapes més important a nivell estatal“.