El restaurant Clandestí de Palma acollirà aquest acte culinari el dia 1 de març

La cuina estarà present durant el Dia de les Illes Balears. El restaurant Clandestí de Palma (carrer de Guillem Massot, 45) acull la jornada Quatre barres – Quatre illes el proper 1 de març, de 12.30 a 20.30 hores. Una cita gastronòmica que permet conèixer i tastar la cuina d’autor i de barra de 4 restaurants destacats de les Illes Balears

La cita, organitzada per Tres Serveis Culturals i  Ajonegro, convidarà a tastar la cuina dels restaurants Ses Forquilles de MenorcaEs Marès, de Formentera Re.art d’Eivissa, a més de la del Clandestí de Mallorca. Cada un d’aquests establiments oferirà dues tapes vinculades a productes i receptes de la seva illa.

  • Pau NavarroAriadna Salvador, del restaurant Clandestí, oferiran una banderilla de llengua de vedella amb tàperes i la seva versió de la fava parada.
  • Oriol CastellMarco Antonio Collado, de Ses Forquilles, faran un panet al vapor amb caldera de morena i unagi  (salsa japonesa que recorda a un fumet) i una làmina de vaca menorquina curada amb sal i acompanyada d’envinagrats de Menorca.
  • Jaume Boluda, d’Es Marès, cuinarà bunyols de peix sec i cabrit a la royale amb salsa de figues seques.
  • David Reartes, de Re.art, aportarà un melós de coll de porc negre amb salsa cantonesa, garum i crumble coent (tipus tataki), i unes torrades de garrova amb Tarama de gerret i col fermentada.

Els cuiners seran els encarregats de servir, personalment i ininterrompudament les tapes de les 12.30 a les 20.30 hores. Els tiquets es poden comprar el mateix dia al restaurant Clandestí. El preu de les 4 degustacions és de 14 euros.