Dissabte 20 de febrer, s’ha organitzat un Tast Gastronòmic a la Formatgeria Burguera de Campos amb sopar de torrada.
Una sessió per conèixer de prop els secrets de l’oli d’oliva verge extra, les galletes marineres, la cervesa natural, el formatge mallorquí i derivats, el vi de la Terra i els gelats artesans.
I en acabar, torrada i cafè!
El tast comentat es dividirà de la manera següent:
18 h: Oli de Jornets i Galletes Gori de Muro. Muro
18.30 h: Cervesa natural Cas Cerveser. Puigpunyent
19 h: Formatge Burguera i Galletes. Campos
19.30 h: Vi de Son Bordils. Inca
20 h: Gelats Valls. Pollença
Places limitades per als tasts comentats.
Idioma: català.
A partir 20.30 hores, torrada. Inclou: pa, xulla, 1/2 botifarró, llom, llonganissa, cervesa, vi, gelat i Cafè Bay.
Tast comentat + torrada: 12 euros.
Podeu venir només a la torrada per 10 euros.
IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA A LA WEB: