Dissabte 20 de febrer, s’ha organitzat un Tast Gastronòmic a la Formatgeria Burguera de Campos amb sopar de torrada.

Una sessió per conèixer de prop els secrets de l’oli d’oliva verge extra, les galletes marineres, la cervesa natural, el formatge mallorquí i derivats, el vi de la Terra i els gelats artesans.

I en acabar, torrada i cafè!

El tast comentat es dividirà de la manera següent:

18 h: Oli de Jornets i Galletes Gori de Muro. Muro

18.30 h: Cervesa natural Cas Cerveser. Puigpunyent

19 h: Formatge Burguera i Galletes. Campos

19.30 h: Vi de Son Bordils. Inca

20 h: Gelats Valls. Pollença

Places limitades per als tasts comentats.

Idioma: català.

A partir 20.30 hores, torrada. Inclou: pa, xulla, 1/2 botifarró, llom, llonganissa, cervesa, vi, gelat i Cafè Bay.

Tast comentat + torrada: 12 euros.

Podeu venir només a la torrada per 10 euros.

Tothom que vulgui es pot apuntar a la web i fer el pagament en línia.

IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA A LA WEB:

http://gastromarket.es/ca/activitats-gastronomiques/42-tast-gastronomic-i-torrada-a-formatgeria-burguera-campos-20-de-febrer-18-h-23-h.html