L’emblemàtic Bou Restaurant tanca una etapa de 18 anys de feina intensa

Després de 18 anys en funcionament, el cuiner Tomeu Caldentey Soler ha decidit tancar Bou Restaurant (abans conegut com Molí d’en Bou) de Cala Millor. El darrer servei va ser el del dissabte 7 de juliol.

El restaurant, que durant 15 edicions ha estat guardonat amb una estrella Michelin, tancarà una etapa d’èxit. Ara bé, Caldentey ja ha advertit que el restaurant en si no desapareix, sinó que es transforma en un nou concepte que es dirà Tomeu Caldentey Cuiner, un restaurant “més informal amb la cuina sincera de sempre”. El nou restaurant obrirà a final d’any.

Carme Ruscalleda també tanca

Com a curiositat cal comentar que la notícia arriba poc després que la cuinera gironina Carme Ruscalleda també hagi anunciat el tancament del restaurant Sant Pau, l’única xef amb 3 estrelles Michelin i la cuinera que més estrelles acumulades, 7.

Ruscalleda no se jubila, sinó que continuarà vinculada al restaurant Sant Pau de Tòquio i el restaurant Moments de l’Hotel Mandarin de Barcelona. Pel que fa al restaurant Sant Pau, passarà a ser un bar que dirigirà Mercè Balam, la seva filla; i una part de l’espai es convertirà en l’Estudi, des d’on continuaran innovant i treballant. El darrer sopar se servirà el 27 d’octubre de 2018.