La cita se celebra a l’hotel St. Regis Mardavall de Calvià 

L’hotel St. Regis Mardavall de Calvià ha organitzat la 8a edició del Safari Culinari, una vetllada gurmet que comptarà amb 9 cuiners destacats del panorama internacional. La cita tendrà lloc el proper 20 de juliol, a partir de les 19.30 hores i començarà amb una degustació de xampany en la terrassa del bar amb música en directe. Després, començarà un viatge culinari a través de diferents espais de l’hotel per assaborir les delicioses creacions dels chefs. 

El preu per assistir-hi és de 209 euros i inclou totes les begudes.

La cita d’enguany compta amb la participació de:

Joachim Wissler (3 estrelles Michelin)

Restaurant Vendome – Grandhotel Castell Bensberg

Nascut el 1963 i criat en una granja a la Jura de Suabia, aquest apassionat xef va completar la seva formació a l’hotel Traube Tonbach. El seu amor pel producte, els aromes clars i les composicions refinades però senzilles portades a la seva essència fan de Joachim Wissler un dels millors cuiners d’Alemanya. És considerat com un de les referents de la tendència Nova Escola Alemanya, en el qual es recuperen els productes i plats regionals que han caigut en l’oblit. El xef Joachim Wissler ha guanyat 3 estrelles Michelin.

  • El xef Joachim Wissler cuinarà: Escamerlà i rossinyols, moniato, pastanaga i gingebre geleé, ametlla i crema tandori.

Paolo Casagrande (3 estrelles Michelin)

Restaurant Martín Berasategui de Lasarte a Barcelona 

Des de l’any 2012, l’italià Paolo Casagrande cuina per a Martín Berasategui al restaurant Lasarte de Barcelona, ​​on va rebre la tercera estrella Michelin l’any 2017. La carrera culinària de Paolo Casagrande es caracteritza per la consistència, el compromís i la passió per la cuina. Entre els seus ingredients preferits, es troben l’alfabeguera, les carxofes, el gingebre, l’herba llimonenca, els crustacis, el marisc, l’oli d’oliva i les ametlles.

  • El xef Paolo Casagrande cuinarà: Tàrtar de calamar amb vermell d’ou líquid, consomé de ceba i kaffir.

Markus Wonisch

St. Regis Mardavall

Després de l’escola, l’austríac Markus Wonisch va completar la seva formació com a especialista de cuiners i restaurants. La seva saborosa experiència culinària es deu a diverses etapes professionals. El 2002, va començar a treballar a l’hotel St. Regis Mardavall com Sous Xef, on ara transmet les seves idees com Xef Executiu. L’entusiasme de Markus Wonisch parteix de la base d’un bon plat, per als quals són indispensables els bons fondos i les salses de sabor intens. Per als austríacs, la qualitat i la frescor dels productes regionals són el primer.

  • El xef Markus Wonisch cuinarà: Ravioli de vedella amb escuma de xirivies, foie gras i tòfona d’estiu.

Xef Miguel Navarro (1 estrella Michelin)

Restaurant Es Fum. St. Regis Mardavall

Miguel Navarro cuina al restaurant d’una estrella Michelin Es Fum a St. Regis Mardavall. La carrera professional d’aquest cuiner basc comença amb etapes en els restaurants de 3 estrelles de Martín Berasategui a Sant Sebastià (Donosti) o al guardonat com a millor restaurant del món, El Celler de Can Roca a Girona. Amb petits viatges a Hong Kong i Nova York, va ampliar els seus horitzons culinaris, seguit d’una llarga carrera al Ritz-Carlton Abama a Tenerife (2 estrelles), el restaurant Aqua al Ritz-Carlton a Wolfsburg, amb 3 estrelles Michelin, i el restaurant Lasarte a Barcelona, ​​també amb 3 estrelles Michelin.

  • El xef Miguel Navarro cuinarà: Presa ibèrica a la brasa, chutnei de mango i amanida de fulles verdes

Stéphanie Le Quellec (1 estrella Michelin)

Restaurant La scene, a l’hotel de Paris Prince de Gallés

Stéphanie Le Quellec va decidir als 14 anys que volia ser cuinera. Poc després, va començar els seus estudis a la famosa escola d’hotels Albert de Mun, on es va trobar totalment en la seva salsa. Va ser el xef de 3 estrelles, Philippe Legendre, qui li va oferir una gran oportunitat professional al famós Hotel George V. Després de diferents etapes, va ser promoguda a xef al restaurant de 2 estrelles, Domaine de Terre Blanche. Stéphanie Le Quellec creu en la integritat del producte, en els sabors forts fidels a la seva descripció i en les receptes, que s’aprofiten al màxim. Aquest amor pels ingredients i la seva increïble cuina van aconseguir la seva estrella Michelin.

  • La xef Stéphanie Le Quellec cuinarà: Tomàquets orgànics de l’hort, confitats amb suc aromàtic i sorbet d’herbes fresques.

Ken Takahashi

Hotel Prince Gallery de Tòquio 

Quan Ken Takahashi mira la seva carrera gastronòmica en retrospectiva, s’adona que li agrada especialment pensar en els deliciosos plats de la seva mare i l’estil modern del menjar japonès. Ken Takahashi no s’inspira en els llibres de cuina, sinó en les multituds i en el paisatge de Tòquio. Ell no se sent especialment impressionat pels costums i receptes japoneses tradicionals, sinó per la cuina japonesa contemporània. Aconsella els joves cuiners que aprenguin bé els conceptes bàsics, perquè només aquest coneixement pot conduir a una pròpia evolució i llibertat.

  • El xef Ken Takahashi cuinarà: Carpaccio Soba amb te verd.

Stanislav Polesskiy

St. Regis Nikolskaya de Moscou

Stanislav Polesskiy és el xef a l’hotel St. Regis Nikolskaya de Moscou. Com a forner, carnisser i cuiner va seguir les passes del seu oncle Vladimir treballant en diversos restaurants a Moscou. A Stanislav Polesskiy li encanta decorar els seus propis plats. La cuina russa és la seva passió, però li inspiren també els plats italians, francesos, japonesos i del sud-est asiàtic. Li agrada seguir els passos d’Auguste Escoffier. Els seus plats favorits inclouen cranc, cuinar amb wok i amb pebre mòlt. Li agrada transmetre als seus treballadors l’autonomia i la importància de les seves pròpies idees.

  • El xef Stanislav Polesskiy cuinarà: Amanida Olivier a l’estil rus.

Francesco Genovese

The Ritz-Carlton, Viena

Quan era infant, Francesco Genovese realment volia convertir-se en professor de matemàtiques. Després va trobar la seva veritable vocació, però no en les matemàtiques, sinó en la perfecta ciència de la pastisseria. Les postres afectuosament preparades de les seves ties i àvies han portat a l’italià de la regió de Campània a aquesta carrera professional. Avui, Francesco Genovese, amb el xef Andreas Mahl, prepara postres màgiques a l’hotel Ritz-Carlton de Viena. La pastisseria és per a ell un món evolutiu i en constant creixement.

  • El patissier Francesco Genovese prepararà: Distrikt cheesecake i strudel austríac amb albercocs.

Rafa Martín

Brass Club. Palma

Rafa Martín, de 39 anys, prové de Salamanca, al nord d’Espanya. Va aprendre el seu ofici en l’escola d’hostaleria de Salamanca, on també va descobrir la seva vocació com mixòleg. Rafa Martín s’inspira en la terra i la gent de Mallorca. En el seu treball, l’entusiasma conèixer persones noves constantment. Els seus còctels favorits inclouen tots els clàssics, però especialment el Dry Martini. El seu estil de còctel s’adapta als seus clients i el seu ingredient principal és la seva passió per la professió. Rafa Martín ha guanyat diversos concursos, inclosa la medalla de bronze a la Copa del Món de Cocteleria a Beijing 2012.

  • Rafa Martín prepararà un Alfàbrega & Guarapo Sour i un Gin Mare tònic i escuma d’oliva.

Podeu comprar l’entrada del Safari Culinari de St. Regis Mar Davall a: http://www.stregismardavall.com/viaje_culinario