L’antiga sala de festes Es Fogueró acaba de reobrir amb un conceptes totalment nou i renovat. Es tracta d’Amok, un espai d’oci nocturn, que a més de festes i disjòqueis, aposta per la cuina de qualitat. Per això, després de la primera setmana d’obertura, acaba d’anunciar l’acord amb el xef Bernabé Caravotta, qui hi traslladarà el seu restaurant Vàndal a partir de l’1 d’agost.
El propòsit d’aquesta experiència és sorprendre els comensals amb una carta tan atrevida com exquisida: una proposta de fusió que combina tècniques i sabors del món, dissenyats per satisfer els paladars més exigents i sofisticats. “Els gustos dels nostres plats silenciaran el renou, i les tècniques il·luminaran el vespre. El nostre propòsit és que la gent s’emocioni amb el nostre concepte de menjar amb actitud”, afirma Caravotta.
Per aconseguir-ho, Vandal pop-up AMØK s’ubicarà al primer pis de l’amfiteatre, una zona elegant de 400 metres quadrats, amb capacitat per a 200 comensals, des de la qual es pot veure la pista de ball d’Amok, on es podrà viure una experiència plenament immersiva. Obrirà de dimecres a diumenge vespre. Aquí, podeu consultar la carta de còctels i de menjar, com també visitar el web per reservar-hi taula.
Bernabé Caravotta y Sebastián Pérez varen obrir el restaurant Vàndal al barri de Santa Catalina de Palma l’any 2017. Des de llavors, no han fet més que sumar bones crítiques, tant de la premsa especialitzada com del públic. De fet, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics els va premiar el 2018 com a millor restaurant revelació i enguany, Bernabé Caravotta rebrà el premi a la Crítica Gastronòmica 2023.