Diumenge dia 12 és la Fira de Son Carrió que enguany se centra amb la ceràmica. Hi ha un bon grapat d’actes gastronòmics molt interessants que es durant a terme a la Plaça de ca n’Apol·lònia..
- Exposició i venda de vins amb DO Pla i Llevant i formatge maonès.
- Degustació de gelats de Can Pinxo, a càrrec de Tomeu Caldentey del Molí den Bou (Estrella Michelín)
- Degustació de plats: Gírgoles amb camallot i pollastre cruixent amb salsa agredolça, pel cuiner Tomeu Caldentey del Molí den Bou (Estrella Michelín)
- A les 12 hores, cuina en directe amb el xef Tomeu Caldentey i na Maria Montserrat que ensenyaran a cuinar un plat de greixonera.
Altres actes:
Dissabte vespre, música amb Aero Sol, Tim Mitchell’s Band i Anegats.
Avui, a Son Carrió hi trobareu una fira ben interessant amb vi, gelat i gastronomia d’Estrella Michelín…. http://t.co/HhaQoHsXsH