Vi, gelats i gastronomia a Son Carrió

Diumenge dia 12 és la Fira de Son Carrió que enguany se centra amb la ceràmica. Hi ha un bon grapat d’actes gastronòmics molt interessants que es durant a terme a la Plaça de ca n’Apol·lònia.. Exposició i venda de vins amb DO Pla i Llevant i formatge maonès. Degustació de gelats de Can Pinxo, a càrrec de Tomeu Caldentey del Molí den Bou (Estrella Michelín) Degustació de plats: Gírgoles amb camallot i pollastre cruixent amb salsa agredolça, pel cuiner Tomeu Caldentey del Molí den Bou (Estrella Michelín) A les 12 hores, cuina en directe amb el xef  Tomeu Caldentey

Diumenge dia 12 és la Fira de Son Carrió que enguany se centra amb la ceràmica. Hi ha un bon grapat d’actes gastronòmics molt interessants que es durant a terme a la Plaça de ca n’Apol·lònia..

  • Exposició i venda de vins amb DO Pla i Llevant i formatge maonès.
  • Degustació de gelats de Can Pinxo, a càrrec de Tomeu Caldentey del Molí den Bou (Estrella Michelín)
  • Degustació de plats: Gírgoles amb camallot i pollastre cruixent amb salsa agredolça, pel cuiner Tomeu Caldentey del Molí den Bou (Estrella Michelín)
  • A les 12 hores, cuina en directe amb el xef  Tomeu Caldentey i na Maria Montserrat que ensenyaran a cuinar un plat de greixonera.

Altres actes:
Dissabte vespre, música amb Aero Sol, Tim Mitchell’s Band i Anegats.

1 Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat