La persona guanyadora del llibre és: Aitor F. Vallespir Rivas. Ens posarem en contacte amb tu properament.

_____________________

Si us encanta la pasta, tant els espaguetis, com els raviolis i voleu conèixer els secrets d’aquest plat típic italià, la napolitana Antonella Speranza us els explica detalladament al seu llibre: La pasta per als catalans, un llibre reivindicatiu.

Aquesta obra, de 192 pàgines de Viena Edicions, és un llibre complet, amb receptes que va aprendre de la seva mamma i la seva nonna.

Regalam un exemplar d’aquest interessant i saborós llibre només heu d’entrar al Facebook a l’enllaç següent: https://www.facebook.com/AnardeTapes#!/AnardeTapes/app_153284594738391

_____________________

Antonella Speranza va néixer a Torre del Greco, un poble a prop de Nàpols. Va arribar a Catalunya el 2002 i treballa com a traductora. Com que és una gran aficionada a la cuina, l’any 2011 va començar un bloc sobre el tema que més domina, la pasta, titulat «La pasta per als catalans». Des d’aleshores, ha participat en diversos programes de ràdio i ha començat a impartir classes de cuina per a aficionats. L’any 2012 el seu bloc va ser elegit el guanyador del Premi Blog Catalunya en la categoria Cuina, Gastronomia i Enologia.