Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

AGAMA, empresa mallorquina dedicada a l’elaboració de productes lactis de Mallorca, ha fet un comunicat en què demana als mallorquins i a les mallorquines que, durant aquests dies de confinament obligatori decretat pel Govern, consumeixin productes de quilòmetre zero amb l’objectiu d’afavorir la indústria local de l’illa.

José Joaquín Vila, director de negoci lacti d’AGAMA, explica que „AGAMA concentra més del 65% de les vendes en bars, restaurants i hotels que, a dia d’avui, romanen tancats per la crisi sanitària derivada del Coronavirus (Covid-19). Aquesta situació no solament ha tingut un impacte molt important en les nostres vendes, sinó també en el dia a dia de les granges i de les famílies que les gestionen“, explica.

AGAMA va néixer l’any 1958 a partir d’un grup de ramaders de Mallorca per potenciar la indústria lletera de Mallorca.  Des de llavors, cada dia, AGAMA envasa la llet fresca de vaca acabada de munyir procedent exclusivament de granges de Mallorca, perquè conservi tot el seu sabor, i treballa directament amb els ramaders responsables de les granges, fet que permet controlar tot el procés, de principi a fi.

Els productes AGAMA són llet sencera, llet descremada, llet semidesnatada i el batut Laccao.