Confitura Fet a Sóller (Estel Nou)

Adreça: Carrer d’Andreu Coll 31. Sóller
Tel.: 971 63 39 42
Fax: 971 63 51 12
Web: www.asanideso.com

Associació de Centres de discapacitats UNAC BALEARS

La confitura Fet a Sóller és un producte natural elaborat amb fruita de primera qualitat i preparada amb receptes tradicionals, garanteix una confitura de gran qualitat i amb un sabor genuí.

Productes naturals, sense conservants artificials

Elaboram la nostra confitura seguint un procés artesà, utilitzam fruita de bona qualitat, sucre i suc de llimona. La fruita collida de l’arbre, rigorosament netejada, pelada i trossejada, passa directament al procés de cocció. Una vegada envasada i fet el buit, es procedeix a l’etiquetatge i a distribuir-la.

Les nostres instal·lacions i tot el procés de producció estan adaptats a la normativa sanitària vigent amb el suport tècnic i seguiment extern de l’empresa Bacter Control. Tot plegat ens permet obtenir uns productes en perfectes condicions.

Elaboram diferents productes de qualitat:

  • Confitura natural de temporada (de taronja, fraula, pera, tomàtiga, caqui, síndria, meló, llimona, codonyat, etc.) de 40, 225, 325, 500, 1.225 i 2.500 grams.
  • Figues seques amb conyac
  • Tomàtiques seques amb oli d’oliva
  • Salsa de magrana agra
  • Confitures ecològiques

Un projecte consolidat i compromès

L’Associació, sense ànim de lucre, ASANIDESO participa de la marca ‚Fet a Sóller‘, és propietària de la marca ‚Estel Nou‘, i a través del Centre Especial d’Ocupació Estel Nou treballam per:

  • Crear llocs de feina estables per a persones discapacitades, amb la finalitat de millorar-los la qualitat de vida.
  • Elaborar productes naturals i de qualitat recuperant les receptes tradicionals.
  • Augmentar la rendibilitat del conreu de cítrics per evitar la degradació progressiva del paissatge agrari de Mallorca.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code