Oli d’oliva verge extra Cases de Son Barbassa

Carrer: Camí de Son Barbassa, s/n. Capdepera
Telèfon: 971 56 57 76

L’oli d’oliva verge extra de Cases de Son Barbassa recull  totes les aromes de l’exclusiva finca de Cases de Son Barbassa, situada a l’entorn privilegiat del Parc Natural de Llevant de l’illa de Mallorca, a pocs quilòmetres del centre històric de Capdepera.

Aquest excel·lent oli d’oliva destaca per l’intens aroma del fruit de l’oliva, suau i dolç que acaba amb una última nota en boca lleugerament picant. A més, s’hi poden reconèixer les flaires de l’herba verda i d’algunes fruites i hortalisses com l’ametlla, la tomàtiga de ramallet i la carxofa.

L’oli, que té un grau d’acidesa molt baix, és el resultat del cupatge de distintes varietats d’oliva:  arbequina, piqual i mallorquina. Totes recollides manualment a la finca Cases de Son Barbassa. Es comercialitza tant en botelles de vidre com en llaunes de 0.25 i 0.50 litres sota la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

L’oli d’oliva verge extra és el pilar de la dieta mediterrània i és beneficiós per a la salut. L’oli de l’agroturisme Cases de Son Barbassa és ric en vitamines A, D, E i K, i gaudeix de propietats antioxidants beneficioses per a l’organisme. En definitiva, es tracta d’un aliment complet i saludable.

Punts de venda:

  • Artesania Son Pocapalla (Carrer  dels Segadors Gabellins 2, Capdepera)
  • Sa Bodega (Carrer Llegítimes 55, Cala Rajada)
  • S’Hort Verd des Cruce (Carretera Palma – Manacor, km 42)
  • Sa Roteta al Mercat de Santa Catalina (Plaça Navegació s/n)
  • Can Mas al Mercat de Sóller (Plaça del Mercat, s/n)
  • Fet a Sóller a Sóller (Plaça del Mercar s/n) i al Port de Sóller (Passeig es Través, 9)
  • Vinoteca Moyà (31 de Març 11, Artà)

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.