Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El municipi de sa Pobla celebra una la 14a edició d‘Art i Copes, una gran festa social i artística que obre les portes d’espais públics i privats i en la qual els bars i restaurants també esdevenen espais d’art.

Antoni Simó Tomàs, regidor de Cultura de sa Pobla explica que es tracta d’una proposta que combina músicaescena art en sentit ampli, que se celebra els dies 11, 12 i 13 d’octubre i „que fa que sa Pobla sigui un municipi culturalment saludable„.

L’edició d’enguany agrupa 19 espais que es combinen amb un programa d’activitat divers i complet.   Antoni Simó Tomàs també fa un agraïment a totes les persones que fan possible aquesta edició d’Art i Copes en record a Tano Pomar i també a persons com „Ferran Pizà que començaren, a les persones joves que mouen la Cultura, a les que vendran, i a les escoles per mostrar-se sempre predisposades a seguir fomentant la Cultura“

Programa Art i Copes 2019

Divendres, 11 d’octubre 

19.15 h Art&Kids inauguració de l’expo ReinterpreTANO.

19.30 h Correguda de joies a càrrec dels Xerebiols. Pel carrer Mercat acompanyada per la colla de xeremiers i flabiolers, Xerebiols. Durant el capvespre i vespre, carretó de gelats artesans de na Cucurull.

20 h Inauguració a Can Planes – Espais d’art i Cultura de l’exposició en record a Tano Pomar: InterveninTano. Una aproximació, dedicació i estímul del pintor pobler Tano Pomar a les obres de diferents autors.

20.45 h Microteatre Un año más als jardins de Can Planes – Espais d’art i Cultura d’Ovnipresents.

21 h Projecció a la façana de l’Ajuntament a càrrec de Felip Caldés.

21.30 h Performance Residus. A la plaça Major. 22.15 h Concert a Fundació Joan Soler d’Ineseta. Ineseta és un grup acústic amb arrels pobleres que destaca per la seva sensibilitat musical i tendresa. A la veu Inès Alemany i a la guitarra Tomeu Payeras.

23 h Música a Fundació Joan Soler a càrrec de Dj 3bro. Música alternativa i altres varietats per animar l’espai expositiu de Fundació Joan Soler.

Dissabte, 12 d’octubre 

11 h Taller Iniciativa Cultural Poblera a Can Planes – Espais d’art i Cultura: Taller de ceràmica prehistòrica. Activitat gratuïta, subvencionada per Caixa Colonya.

19 h Batukada Albopàs a la Plaça Major.

19.45 h Concert a Fundació Joan Soler amb la música amateur a càrrec de Gaspar Balaguer.

21.15 h Música a Fundació Joan Soler a càrrec de Dj Barrabàs.

22.30 h A la plaça Major. Concert de Blues Beer Band. La banda mallorquina de blues que destaca dins el panorama actual per la seva trajectòria i consolidació dins l’entorn musical que va des del rock-blues i funky, fins al blues més pur.

Diumenge, 13 d’octubre

19 h Teatre: La Malcontenta a sa Congregació, 10 € Retrat d’una dona, forta i vulnerable. Història apassionada on la protagonista desafia el seu destí i, alhora, història de bandolers en una Mallorca de fam i penúries. Intèrpret: Agnès Llobet. Pots adquirir la teva entrada a les oficines de sa Congregació o reservar-la al 971 544 111 o sacongregacio@ajsapobla.net.

 LLOCS I ARTISTES

1 Can Planes
InterveninTano (els quadres de Tano sota la mirada de diferents artistes, Antoni Curro, Pep Cirer, Paco Llobera, Aina Maria Cantallops, Ferran Pizà (2 gats), Felip Caldés, David Campaner, Joan Llabrés, Vicenç Ochoa i Tòfol Sastre)
PAGESOSHKES i Miscel·lània cultural de Binissalem
Curro Viera, Ingrid Medina, Francesc Barceló Andreu, Mar Agüera, Pepe ‘the apartment Man’, Yana Vasiyena i Pablo Sola.

2 Can Verdal Pep Coll Bernat i El dios de los 3. (serveis socials)

3 Es Cavallets Xisco Amer Borràs i Toni Coll Ribas.

4 Ajuntament Projecció de Felip Caldés. (De les 21.00 h a 0.00 h, divendres i dissabte)

ART & KIDS ReinterpretanTano. El treball de l’alumnat dels centres educatius.

5 Fundació Joan Soler Tomeu Pericàs, Felip Seguí, Malika KATHIR, Llorenç Ramis ‚Dr Miserable‘, Aina Llompart Vives, Laurie Pearsall, Antoni Joan Fluxà Munar, Lorena de Gracia, David Campaner, Jorge Cabral, Francisco García, Gabriel Monserrat Ramis, Miguel Ángel Salvó, Sara Ester Ruiz Sepúlveda, Biel Bover, FGH OBJECTS, Margalida Rotger, Maria Teresa Canyelles Guayta, Maria Soledat.

6 Sa Placeta L’art de ser simple, Maria Alomar.

7 Marina Gegants, de Vicenç Vidal.

8 Es Rapinya Una altra Atenes, de Llorenç Jaume Crespí.

9 Casa Miss Dibuixant Tano, Tano Pomar.

10 BOET Cati Mari Alorda i Jaume Guardiola. Dissabte 12 a les 21.30 h concert i presentació del disc de Manu Sánchez.

11  Plaça Vuit Catalina Gomila i Pilar Cladera.

12 Vaumar Café Toni Fernández.

13 Bar Plaça Fotografia i Collage, Pere Plomer.

14 Àgora 16 Fotografia, Catalina Colom Carbonell.

15 Sa Taverneta Bars, de Mar Serra.

16 Bar des Tren Xisco Grimalt. divendres 11 a les 22.00 h concert de Jaume Grau.

17 Bar Can Verdal Juan Varela i Dessire Sicilia.

18 Bar Toni Cotxer Andreu Company, música Antoni Curro. Tastets a càrrec Joan Pizà i Miquel Gomila.

19 Can Nadal Ferran Pizà (copes)