Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Dia 27 d’octubre, Porreres celebra la tradicional Fira de Tardor. Tot un esdeveniment destacat que combina bauxa, cultura i bons aliments. Com explica Xisca Mora, batlessa de Porreres, “ La Fira va començar com una fira ramadera, de bestiar, a la qual es va anar introduint la maquinària agrícola i el sector de l’automoció, per continuar abraçant altres sectors com el de l’artesania i la construcció, fins als productes locals i de proximitat… A avui dia, la Fira de Porreres s’ha convertit en un gran mostrador que reuneix la pràctica totalitat dels sectors del nostre poble“.

El dilluns 21, s’ha organitzat la xerrada Cultius amb aigües regenerades, a càrrec de Georgina Brunet, gerent de Semilla, a les 20.30 h a sala de plens de l’Ajuntament. També cal destacar la Mostra de Productes Porrerencs, que s’inaugura dissabte, a les 20 h i que romandrà oberta diumenge, una iniciativa que mostra tota la força econòmica de Porreres que arriba a la 24a edició.

Diumenge hi trobareu la ballada popular amb s’Estol Porrerenc i Abeniara, l’exhibició d’ocells rapinyaires, la festa infantil amb Cucorba i el monòleg humorístic de Xavi Canyelles qe parlarà dels costums de la tardor d’una manera irònica i surrealista.

Maria Antònia Veny, regidora de Comerç, remarca que „és un dia per gaudir de la família i de les amistats, per recórrer tots els racons de la Vila, per compartir moments d’esbarjo, per donar a conèixer als visitants el potencial industrial, comercial i cultural que té el nostre poble.“

Podeu consultar tot el programa de la Fira de Tardor de Porreres 2019 aquí.