Del 10 al 20 d’octubre podreu tastar la millor cuina del municipi amb la Mostra Gastronòmica d’Algaida 2019. L’Ajuntament d’Algaida organitza la 13a edició d’aquesta habitual cita del calendari de tardor mallorquí.
Enguany hi participen 9 restaurants: Ca’l Dimoni, Can Sant Cafè , Es Celler de Randa, Restaurant Es 4 Vents, Katarsis Restaurant, Da Mauro Pizzeria, Hostal d’Algaida, Restaurant Sa Talaieta i Santuari de Cura. Hi podeu tastar menús especials a un preu popular -concretament entre 18 i 22 euros, tant per dinar com per sopar (beguda no inclosa). La reserva és obligatòria al restaurant.
A més, també hi seran presents els dos cellers d’Algaida ja que Can Majoral i Oliver Moragues oferiran les botelles de vi a un preu especial de 12,5 euros.
A tot això, cal afegir que l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa, juntament amb l’Associació Artesana sortejaran 10 senalletes amb productes dels comerços, empreses i artesans del municipi entre tothom que gaudeixi de la bona cuina d’Algaida.
Consultau els menús de cada restaurant a continuació:
Es 4 Vents Dimarts tancat
Ctra. de Manacor, km 21. Algaida 971 665 173
Primers:
- Canelons farcits de confit d’ànec amb bolets
- Arròs mulato amb sípia i carxofes
Segons:
- Greixera de bacallà
- Porcella negra mallorquina amb patató i moniato
Postres de Can Salem
- Ensaïmada de xocolata blanca i nous
- Cremadillo
Preu: 22 euros
Celler de Randa Dimecres tancat
C/ de l’Església, 24. Randa 971 660 989
Primers:
- Frit
- Sopes
Segons:
- Bacallà amb salsa de pebres i patates panadera
- Llom amb col
Postres:
- Gató amb granissat d’ametla
- Púding de coco i ensaïmada
Preu: 20 euros
Santuari de Cura Obert cada dia
Puig de Randa 971 120 260
Primers:
- Arròs brut de muntanya
- Caragols amb allioli
Segons:
- Rostit humit de xot
- Bacallà amb sobrassada i mel
Postres:
- Greixonera de brossat
- Bescuit de figues amb salsa de xocolata
Preu: 20 euros
Cal Dimoni Dimecres tancat
Ctra. de Manacor, km 21 Algaida 971 665 035
- Sopes
- Frit
- Llom
- Pamboli
- Bombó mallorquí
Preu: 20 euros
Can Sant Cafè Dimarts tancat
Sa Plaça, 15. Algaida 666 404 152
Entrants:
- Carabassí farcit de mousse de bacallà gratinat sobre llit de salsa de gambes
- Tàtar d’arròs negre amb verduretes i salmó saltat amb dama blanca
Principals:
- Porcella farcida de panses, pinyons i verdures amb compota de poma
- Bacallà confitat amb salsa d’ametla
Postres:
- Pastís de mel
- Púding de xocolata blanca amb nous caramel·litzades
Preu: 20 euros.
Katarsis Dilluns tancat
Ctra. de Manacor, km 16,8. Algaida 971 18 42 10
Entrants:
- Ravioli de porcella, salsa de sobrassada amb ametles i albercocs secs
- Coca de bolets de temporada amb ceba confitada i pinyons
Principals:
- Lluç amb cremós de bleda xinesa pack choi i olives pansides
- Terrina de xot amb puré de moniato, mango osmotitzat i herbes silvestres
Postres:
- Brossat amb crumble d’espícies i mel
- Versió pròpia de gató amb escuma de canyella i fruits vermells
Preu: 20 euros
Pizzeria Da Mauro Dilluns tancat
Sa Plaça, 4. Algaida 971 668 127
Entrants:
- Rotlle de carabassí amb tomàtiga i formatge tomino
- Formatge scamorza amb sobrassada
Principals:
- Tallarines amb ceps
- Ravioli de tinta de sípia farcit de marisc
Postres:
- Profiterols
- Tiramisú
Preu: 22 euros
Sa Talaieta Dimarts tancat
Ctra. de Manacor km 20. Algaida 655 939 818
Primers:
- Ensalada de formatge de cabra
- Ous remenats amb alls tendres
Segons:
- Lluç al forn amb patata panadera
- Hamburguesa mallorquina
Postres:
- Crema de llimona amb fruites vermelles
Preu: 18 euros
S’Hostal d’Algaida Del 14 al 19 d’octubre
Ctra. de Manacor, km 21. Algaida 617 378 584
Primers:
- Fideus de caseta amb caragols i gírgoles
- Assortiment de croquetes casolanes
Segons:
- Escaldums de pollastre de camp amb pilotes
- Llom de tombet
Postres:
- Púding d’ensaïmada
- Granissat de llimona natural
Preu: 22 euros