Del 10 al 20 d’octubre podreu tastar la millor cuina del municipi amb la Mostra Gastronòmica d’Algaida 2019. L’Ajuntament d’Algaida organitza la 13a edició d’aquesta habitual cita del calendari de tardor mallorquí.

Enguany hi participen 9 restaurants: Ca’l Dimoni, Can Sant Cafè , Es Celler de Randa, Restaurant Es 4 Vents, Katarsis Restaurant, Da Mauro Pizzeria, Hostal d’Algaida, Restaurant Sa Talaieta i Santuari de Cura. Hi podeu tastar menús especials a un preu popular -concretament entre 18 i 22 euros, tant per dinar com per sopar (beguda no inclosa). La reserva és obligatòria al restaurant.

A més, també hi seran presents els dos cellers d’Algaida ja que Can Majoral i Oliver Moragues oferiran les botelles de vi a un preu especial de 12,5 euros.

A tot això, cal afegir que l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa, juntament amb l’Associació Artesana sortejaran 10 senalletes amb productes dels comerços, empreses i artesans del municipi entre tothom que gaudeixi de la bona cuina d’Algaida.

Consultau els menús de cada restaurant a continuació:

Es 4 Vents Dimarts tancat

Ctra. de Manacor, km 21. Algaida 971 665 173

Primers:

  • Canelons farcits de confit d’ànec amb bolets
  • Arròs mulato amb sípia i carxofes

Segons:

  • Greixera de bacallà
  • Porcella negra mallorquina amb patató i moniato

Postres de Can Salem 

  • Ensaïmada de xocolata blanca i nous
  • Cremadillo

Preu: 22 euros

Celler de Randa Dimecres tancat

C/ de l’Església, 24. Randa 971 660 989

Primers:

  • Frit
  • Sopes

Segons:

  • Bacallà amb salsa de pebres i patates panadera
  • Llom amb col

Postres:

  • Gató amb granissat d’ametla
  • Púding de coco i ensaïmada

Preu: 20 euros

Santuari de Cura Obert cada dia

Puig de Randa 971 120 260 

Primers:

  • Arròs brut de muntanya
  • Caragols amb allioli

Segons:

  • Rostit humit de xot
  • Bacallà amb sobrassada i mel

Postres:

  • Greixonera de brossat
  • Bescuit de figues amb salsa de xocolata

Preu: 20 euros

Cal Dimoni Dimecres tancat

Ctra. de Manacor, km 21 Algaida 971 665 035 

  • Sopes
  • Frit
  • Llom
  • Pamboli
  • Bombó mallorquí

Preu: 20 euros

Can Sant Cafè Dimarts tancat

Sa Plaça, 15. Algaida 666 404 152

Entrants:

  • Carabassí farcit de mousse de bacallà gratinat sobre llit de salsa de gambes
  • Tàtar d’arròs negre amb verduretes i salmó saltat amb dama blanca

Principals:

  • Porcella farcida de panses, pinyons i verdures amb compota de poma
  • Bacallà confitat amb salsa d’ametla

Postres:

  • Pastís de mel
  • Púding de xocolata blanca amb nous caramel·litzades

Preu: 20 euros.

Katarsis Dilluns tancat

Ctra. de Manacor, km 16,8. Algaida 971 18 42 10 

Entrants:

  • Ravioli de porcella, salsa de sobrassada amb ametles i albercocs secs
  • Coca de bolets de temporada amb ceba confitada i pinyons

Principals:

  • Lluç amb cremós de bleda xinesa pack choi i olives pansides
  • Terrina de xot amb puré de moniato, mango osmotitzat i herbes silvestres

Postres:

  • Brossat amb crumble d’espícies i mel
  • Versió pròpia de gató amb escuma de canyella i fruits vermells

Preu: 20 euros

Pizzeria Da Mauro Dilluns tancat

Sa Plaça, 4. Algaida 971 668 127

Entrants:

  • Rotlle de carabassí amb tomàtiga i formatge tomino
  • Formatge scamorza amb sobrassada

Principals:

  • Tallarines amb ceps
  • Ravioli de tinta de sípia farcit de marisc

Postres:

  • Profiterols
  • Tiramisú

Preu: 22 euros

Sa Talaieta Dimarts tancat

Ctra. de Manacor km 20. Algaida 655 939 818 

Primers:

  • Ensalada de formatge de cabra
  • Ous remenats amb alls tendres

Segons:

  • Lluç al forn amb patata panadera
  • Hamburguesa mallorquina

Postres:

  • Crema de llimona amb fruites vermelles

Preu: 18 euros

S’Hostal d’Algaida Del 14 al 19 d’octubre

Ctra. de Manacor, km 21. Algaida 617 378 584 

Primers:

  • Fideus de caseta amb caragols i gírgoles
  • Assortiment de croquetes casolanes

Segons:

  • Escaldums de pollastre de camp amb pilotes
  • Llom de tombet

Postres:

  • Púding d’ensaïmada
  • Granissat de llimona natural

Preu: 22 euros