Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Bunyola té tots els atractius i encants per celebrar la Fira de Muntanya, amb un entorn natural envejable; una cita que se celebra en el marc de la festa patronal de Santa Catalina. L‘Ajuntament de Bunyola ha organitzat diferents activitats que combinen la cultura, la música, el senderisme i la gastronomia.

En l’àmbit culinari, cal destacar la xocolatada que l’Associació d’Empresaris de Bunyola ha organitzat el divendres 22, a les 20.30 hores, al Mercat per donar-se a conèixer. L’endemà, dia 23, la Plaça acollirà el primer concurs de Cuina Local i Justa, a les 11.30 hores, amb l’assistència com a jurat d’Olívia Caballero (professora de Cuina de l’IES Calvià, Miquel Calent (cuiner i presentador) i Vicky Pulgarín (guanyadora de Master Chef).

L’endemà, diumenge 24, l’associació d’empresaris oferirà per 10 euros un menú elaborat per Catalina Pons, guanyadora del Millor Arròs d’Espanya 2018, que cuinarà uns fideus de carboner. La cita serà de les 13.30 fins a les 15.30 hores, i tendrà lloc a l’Escola. El menú especial per a la Fira de Muntanya inclou els fideus, ensaïmada i la beguda i només val 10 euros. Els tiquets es poden a la venda dia 19 de novembre fins el mateix dia 24 de novembre a la paradeta que l’Associació d’Empresaris de Bunyola té a la fira.

A part de les paradetes i activitats, l’Ajuntamnet ha creat un itinerari per conèixer el poble, alhora que posa en valor la Comuna.

Cal destacar que el punt final de la Fira el posarà  el grup Ars Musicae que actuarà el diumenge, a l’Església, en el marc del Festival de Música, a les 18.30 hores.

Consultau el programa de la Fira de Muntanya 2019 de Bunyola aquí.