Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La marca Caramel de Mallorca ha guanyat dues medalles de plata en el concurs internacional Biolmiel, celebrat a Bolonya (Itàlia), en la categoria de mels multiflorals recol·lectades el 2019. En aquest certamen hi competeixen mels d’Itàlia, Grècia, Sèrbia, Eslovàquia, Espanya, entre altres estats, totes amb certificació ecològica.

Martí Mascaró és l’apicultor i propietari de Caramel de Mallorca, l’única mel amb certificació ecològica de l’illa. Hi va presentar dues mostres del 2019, una de l’apiari de ses Cabanasses (Petra) i una altra procedent d’Ariant (Pollença), aquest darrer compartit amb la Fundació Vida Silvestre de la Mediterrània.

Fa dos anys, Caramel de Mallorca va participar per primera vegada en el certamen BiolMiel amb mel de la collita del 2017 procedent de la finca pública del Rafal de Planícia (Banyalbufar) amb la qual va aconseguir una medalla de plata. L’any passat, també hi va concórrer amb mel recol·lectada el 2018 i el jurat li va atorgar dues medalles d’or amb una mel procedent de ses Cabanasses, i una altra de Son Real (Santa Margalida).

Foto: Tarek Serraj