Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Disfresses, tapes i música, dissabte dia 12 d’agost, a partir de les 22.30 hores

Puigpunyent celebra les festes de la Mare de Déu d’agost amb un programa ben entretingut d’activitats, en què no hi falta la cuina.Bona mostra d’això és el Carnabars que se celebrarà dissabte, 12 d’agost, a partir de les 22.30 hores.

Hi heu d’anar disfressats, enguany, la novetat és que tothom hi vagi de superherois. El lloc de concentració serà la Plaça de l’Ajuntament, a les 22.30 hores. Després, les tapes, la festa i la música passarà pels diferentes bars i restaurants del poble amb l’horari següent:

  • 23.30h Es Pont: Saura 
  • 01.00h Can Jordi: May Day 
  • 02.30h Bar de festes: Tom Trovador 

Fi de festa amb Cirko a la plaça

A més, heu de saber que diumenge, 13 d’agost, hi haurà el concurs de truites i coques dolces, a les 20 hores, al poliesportiu. Cada persona podrà presentar un plat per categoria. Les coques i truites s’han de presentar entre les 20 i les 21 hores. Hi haurà un obsequi per a tots els participants. Durant el sopar es lliuraran els premis. Quan comenci el sopar podreu recollir les vostres truites i coques.

També el diumenge, hi trobareu la Bicicletada Nocturna i Tremponada, les 20 hores, al poliesportiu. El Club Ciclista de Puigpunyent i Galilea guiarà la volta del camí de Son Puig. Es important equipar i engalanar bé les bicicletes i també seguir aquestes instruccions:

  • és obligatori l’ús del casc
  • heu d’haver revisat les bicicletes abans
  • heu de dur llum
  • i sobretot seguir les instruccions de Protecció Civil i del Club Ciclista.

Per poder compartir el trempó podeu dur tomàtigues i un pebre verd que heu de lliurar a l’organització fins a les 20 hores. Us donarem un tiquet per poder sopar després de fer la volta en bici. No oblideu dur plat, tassó i coberts reutilitzables. La piscina romandrà oberta fins a les 23.00 hores.