Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

L’Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha organitzat el Curs bàsic de producció pròpia de planter eco i de varietats locals, que té com a objectiu aprofundir en la pràctica de la producció de planter ecològic a partir de varietats locals i, alhora, afavorir-ne el cultiu.

S’hi tractaran qüestions com la llavor, el substrat, els mètodes de sembra, les condicions ambientals i de reg, la problemàtica comuna, a més d’altres temes.

El curs és gratuït, té un màxim de 25 places i 10 hores de durada. Els destinataris són, preferentment, professionals i semiprofessionals dels sector agrari i tècnics, com també persones afeccionades amb coneixements previs.

L’horari del divendres 15 de març, de 16 a 21 hores, i dissabte, dia 16 de març de 2019, de 9 a 14 hores. L’espai on s’impartirà és el viver Bio d’Estel de Llevant (davant l’hipòdrom, camí de Son Talent, s/n Manacor). Compta amb el cofinançament del Govern de les Illes Balears, el Govern espanyol i la Unió Europea.

Les inscripcions s’han de fer a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbImOuoNyoVEZ0TUPwsuA9yNvksrjy1hoMyZ7_q83oXkum4w/viewform