L’Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha organitzat el Curs bàsic de producció pròpia de planter eco i de varietats locals, que té com a objectiu aprofundir en la pràctica de la producció de planter ecològic a partir de varietats locals i, alhora, afavorir-ne el cultiu.

S’hi tractaran qüestions com la llavor, el substrat, els mètodes de sembra, les condicions ambientals i de reg, la problemàtica comuna, a més d’altres temes.

El curs és gratuït, té un màxim de 25 places i 10 hores de durada. Els destinataris són, preferentment, professionals i semiprofessionals dels sector agrari i tècnics, com també persones afeccionades amb coneixements previs.

L’horari del divendres 15 de març, de 16 a 21 hores, i dissabte, dia 16 de març de 2019, de 9 a 14 hores. L’espai on s’impartirà és el viver Bio d’Estel de Llevant (davant l’hipòdrom, camí de Son Talent, s/n Manacor). Compta amb el cofinançament del Govern de les Illes Balears, el Govern espanyol i la Unió Europea.

Les inscripcions s’han de fer a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbImOuoNyoVEZ0TUPwsuA9yNvksrjy1hoMyZ7_q83oXkum4w/viewform