/

El cuiner David Méndez guanya el concurs Oleotapa 2022

El jurat ha destacat l'originalitat de la tapa que ha batiat com a Cocarroi, gelat de la pasta i Oli de Mallorca

El cuiner David Méndez, cuiner del restaurant La Fortaleza (Hotel Cap Rocat. Llucmajor) ha estat triat com a guanyador de la vuitena edició del concurs de tapes amb Oli de Mallorca Oleotapa 2022 després d’una emocionant final celebrada el dilluns, 25 d’abril, a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

Els membres del jurat, format per Joan Mayol, president de la DO Oli de Mallorca; Igor Rodríguez, cuiner especialitzat en tapes i pinxos i guardonat en diversos concursos; Conxa Rosillo, periodista; iJaume Aguiló, president de l’Associació de Comerciants del Mercat de l’Olivar; i Maria Tugores, directora de l’Escola d’Hoteleria, han considerat el cocarroi, gelat de la pasta i Oli de Mallorca de David Méndez com la millor tapa del concurs, tant pel que fa a l’originalitat de la proposta com la integració de l’oli d’oliva verge extra, aconseguint de forma elegant i equilibrada que l’Oli de Mallorca adquireixi un paper protagonista al plat en miniatura.

En total, hi han participat un total de set cuiners professionals. El jurat ha coincidit en el gran nivell de les tapes presentades. De fet, ha premiat a Ricardo Rossi del Restaurant Frédéric (Hotel Valldemossa) i la seva sincronia d’oli d’oliva verge extra (OOVE) i pisco amb el segon premi i a Edgar Rodríguez (Can Simoneta) amb una gilda de llobarro amb variants mallorquins i Oli de Mallorca amb la tercera posició.

Els guanyadors han rebut com a premi una selecció d’Oli de Mallorca; vals de compra al Mercat de l’Olivar i un passi de congressista per Madrid Fusion 2023 en el cas del primer classificat.

També han participat a la final d’Oleotapa 2022:

 • Adina Elena Romanet (Cantina Panzá)ç
  Escabetx tebi de crucíferes i peix de Mallorca
 • Antònia Massanet (Joan Marc Restaurant)
  Pa amb Oli de Llevant
 • Enrique Erazo (El Puente)
  Tatin de piquillos, ceba confitada, gelat d’arbequina amb migas de sobrassada i alfabeguera
 • Rocío Copado (Rondy’s Food)
  Pollastre farcit amb gust de camp

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat