Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El grup Tast Culinary Projects ha inaugurat aquest dimarts un nou local. Es tracta d‘El Vermú de Tast. Es troba a Sóller, concretament a la Plaça de la Constitució i l’estil està inspirat en la clàssica vermuteria.

Segons explica Ramon Andreu, responsable de Tast Culinary Projects, aquest nou espai és un lloc de trobada per a residents i visitants que „neix amb la idea de ser un bar de tota la vida, un lloc de bon menjar i bon beure amb tapes i racions senzilles i tradicionals de cuina mediterrània i de producte local“.

A la carta, hi trobareu ous romputs amb patates i pernil, broqueta de gamba i cansalada, pop a la graella o amanida de tomàtiga amb burratina. Ofereix, tamb,é un menú apte per a celíacs.

A més, i per als amants de la cervesa, disposa d’unes geleres que mantenen la cervesa a – 7ºC en estat líquid a través d’un sistema de supersooling únic per a dotar-la d’un punt de refredament amb textura i sabor inigualable.

Sobre cocteleria, cal destacar Aigua de Sóller, un còctel creat pel propietari de el grup, Ramon Andreu, fet amb suc de taronges de Sóller, vodka, angostura i cava.

La terrassa té capacitat per a un màxim de 54 persones i és el lloc ideal per poder retrobar-se en un ambient agradable. Podeu reservar a El Vermú de Tast al telèfon 971 57 66 33. L‘horari és el següent: Obert de dilluns a divendres a partir de les 19 hores i els dissabtes a partir de les 12.30 hores.

Cal recordar que els establiments del grup han obert són: RambarTast Club i Tast Unió.