El grup Tast Culinary Projects ha inaugurat aquest dimarts un nou local. Es tracta d’El Vermú de Tast. Es troba a Sóller, concretament a la Plaça de la Constitució i l’estil està inspirat en la clàssica vermuteria.

Segons explica Ramon Andreu, responsable de Tast Culinary Projects, aquest nou espai és un lloc de trobada per a residents i visitants que “neix amb la idea de ser un bar de tota la vida, un lloc de bon menjar i bon beure amb tapes i racions senzilles i tradicionals de cuina mediterrània i de producte local”.

A la carta, hi trobareu ous romputs amb patates i pernil, broqueta de gamba i cansalada, pop a la graella o amanida de tomàtiga amb burratina. Ofereix, tamb,é un menú apte per a celíacs.

A més, i per als amants de la cervesa, disposa d’unes geleres que mantenen la cervesa a – 7ºC en estat líquid a través d’un sistema de supersooling únic per a dotar-la d’un punt de refredament amb textura i sabor inigualable.

Sobre cocteleria, cal destacar Aigua de Sóller, un còctel creat pel propietari de el grup, Ramon Andreu, fet amb suc de taronges de Sóller, vodka, angostura i cava.

La terrassa té capacitat per a un màxim de 54 persones i és el lloc ideal per poder retrobar-se en un ambient agradable. Podeu reservar a El Vermú de Tast al telèfon 971 57 66 33. L’horari és el següent: Obert de dilluns a divendres a partir de les 19 hores i els dissabtes a partir de les 12.30 hores.

Cal recordar que els establiments del grup han obert són: RambarTast Club i Tast Unió.