Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Aquest dissabte 13 de juliol, Portocolom ha acollit la 4a edició de la Fira del Vi d’Estiu dintre del marc de les festes de la Mare de Déu de Carme.

Enguany, a més de la DOP Pla i Llevant i l’Ajuntament de Felanitx, el Consell Regulador de Vi de la Terra Mallorca s’ha afegit a l’organització de l’activitat. En aquesta edició hi han participat 12 cellers emparats en la DOP Pla i Llevant i la IGP Vi de la Terra Mallorca. (Pere Seda, Es Fangar, Miquel Gelabert, Can Majoral, Vi d’Auba, Vi Rei, Es Gallicant, Tianna Negre, Blanca Terra, Son Juliana, Conde de Suirot i Cap Andritxol).

Els més de 500 assistents han pogut degustar els vins blancs i rosats d’aquests cellers i també una mostra de gastronomia a càrrec de Lluís Pérez, Cuc Urullbike Gelats, Embotits Can Company i Palma Pollo, i la vetlada ha estat amenitzada pel DJ Cristian que ha fet que el vespre fos ben agradable. Els assistents també han pogut esbrinar les essències dels vins amb una taula d’aromes i han pogut participar en el concurs d’encertar quin vi era a un joc d’un tast a cegues.

L’acte ha estat inaugurat per la Consellera d’Agricultura Mae de la Concha, el batle de Felanitx Jaume Montserrat, el regidor de Cultura de Felanitx Xisco Duarte i el president de la DOP Pla i LLevant i del CR Vi de la Terra Mallorca Antoni Bennàssar.