Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La formació en pastisseria artesanal serà una de les noves ofertes formatives per al 2021. Així ho ha anunciat el Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria d’Educació, Univeristat i Recerca, que posa en marxa el curs d’especialització de formació professional en Forneria i Brioixeria Artesanals.

S’impartirà a l’IES Josep Sureda i Blanes  de Palma  s’inicia el proper 18 de gener de 2021 i finalitza el 28 de juny de 2021, amb 600 hores lectives. A més, tendrà un mínim d’11 alumnes i un màxim de 20.

Es tracta del primer curs d’aquestes característiques que es posa en marxa a les Illes Balears. Per cursar-lo cal estar en possessió d’alguns dels títols següents:

  • Títol de tècnic en Cuina i Gastronomia
  • Títol de tècnic en Forneria, Rebosteria i Confiteria
  • Títol de tècnic en Comercialització de Productes Alimentaris
  • Títol de tècnic superior en Direcció de Cuina

Informació matrícula curs en Forneria i Brioxeria Artesanals
Fins el proper 18 de desembre, ambdós inclosos, les persones interessades i en disposició de sol·licitar una plaça en el curs d’especialització en Forneria i Brioixeria Artesanals han de formalitzar l’admissió a l’IES Josep Sureda i Blanes.

La sol·licitud d’admissió en el curs d’especialització es pot descarregar de la pàgina web del centre educatiu (http://www.iesjosepsuredaiblanes.com). També es pot trobar a la pàgina web de Formació Professional de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors (http://fp.caib.es).

Els aspirants han de sol·licitar cita prèvia al centre educatiu per poder lliurar presencialment la sol·licitud d’admissió i la documentació.