Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El cuiner Víctor García enceta la temporada seguint la mateixa filosofia de fa 9 anys, quan va obrir La Fortaleza. Aquest restaurant de Llucmajor, ubicat dins l’hotel Cap Rocat, ofereix dos menús degustació de dimarts a dissabte vespre, sempre amb reserva prèvia.

El primer menú està batiat com a El Producte i el segon com Un passeig per  Mallorca. A tots dos aprofundeix en les arrels de la cuina mallorquina i fa dues o tres voltes a plats típics i tradicionals de l’illa a partir del producte de temporada, local i de qualitat. Hi versiona el variat (la versió mallorquina de les tapes), el pancuit a l’estil mariner, el frit de Pasqua i tracta amb delicadesa cada aliment, com bé demostra el plat a base de safarnària, ou i tòfona, o les postres de llimona. Cal destacar que es pot fer el menú complet, 90 euros (beguda a part) o bé plats solts del menú d’una mida més gran.

Víctor Garcia es va fer popular entre el públic mallorquí a través del programa de cuina Passa’m la sal, juntament amb la cuinera Aina Burgos, emès durant tres temporades per la ja desapareguda Televisió de Mallorca. Ha passat per la cuina de l’hotel Son Net (Puigpunyent) i ha estat xef del restaurant Ca’n Quet (Deià), de l’hotel Cas Xorc (Sóller) i de l’hotel Dorint Royal Golf Resort & Spa (Camp de Mar, Andratx) i des del 2010 responsable del restaurants La Fortaleza y Sea Clubde l’exclusiu hotel Cap Rocat.

El restaurant La Fortaleza ha rebut diferents distincions com el Premi a Millor Cuina d’Hotel 2012 per part de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears, i els dos Sols de la guia Repsol 2019.