Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La ciutat alemanya de Dusseldorf ha estat el marc en què els cellers de la DO Pla i Llevant – Mallorca han realitzat una activitat en què han promocionat els vins que elaboren. La cita ha reunit 7 dels 14 cellers que integren aquesta entitat, concretament Vins Can ColetoVins Miquel OliverVins Miquel GelabertEs GallicantEs FangarVins i Vinyes Pere Seda i el celler Vi Rei.

L’activitat també ha inclòs un tast comentat del destacat sommelier David Schwarwalder. També hi ha participat el cuiner Joan Porcel, del restaurant Oliu d’Andratx, que ha preparat un menú de tapes que s’han maridat amb els vins dels cellers de la DO Pla i Llevant, amb propostes com les croquetes de sípia i herba-sana o la mantegada i crespells amb codonyat.

La cita ha estat un èxit ja que hi han participat un centenar de periodistes especialitzats d’Alemanya, distribuïdors, directors de compres i sommeliers.

Aquesta activitat continua a la celebrada divendres 28 de febrer a l‘hotel GPRO Valparaiso de Palma, en què 600 persones descobriren i pogueren degustar les novetats dels cellers de la DO Pla i Llevant, quasi 70 referències de vi, en el marc de la celebració del 20è aniversari.