Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Del 15 al 17 de març, al Bierkönig de la Platja de Palma

Bierkonig Centre acull la nova edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Mallorca. Després de l’èxit de la primera edició, de l’any 2018, el centre ha decidit continuar apostant per dinamitzar la Platja de Palma i el producte local.

La cita tendrà lloc del divendres 15 al diumenge 17 de març, i s’hi podran degustar les cerveses elaborades per Cas Cerveser (Puigpunyent i Galilea), Forastera (Alaró), Toutatis (Sencelles), Ralf (Maria de la Salut), Món (Sineu) i Bierkönig Mallorca Kraft Beer. Aquesta darrera és l’aposta de Bierkönig Centre que oferirà a tots els visitants durant la temporada estival, com també a tots els establiments del grup Nova Hospitality, una cervesa que han elaborat amb fórmula pròpia per Beer Lovers (Alcúdia).

L’horari de la II Fira de la cervesa artesanal de Mallorca és el següent:

  • Divendres, 15 de març, de 18 a 02 hores.
  • Dissabte, 16 de març, de 12 a 02 hores.
  • Diumenge, 17 de març, de 12 a 23.30 hores.

L’entrada és gratuïta i el preu per a cada canya de 0,3 litres és de 3 euros.

L’acte de presentació, celebrat el dimarts 12 de març, ha estat apadrinat pel Palma Futsal, equip patrocinat per Bierkonig Mallorca Kraft Beer.

L’acte és obert a residents i visitants de l’illa i comptarà amb actuacions musicals en directe de diferents grups com The Red SunsOld Noise i Six or Nine amenitzaran els tres vespres de la II Fira de la Cervesa Artesanal de Mallorca.