Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El sommelier mallorquí Gabriel Lucas Dimmock ha tornat a ser guardonat. En aquesta ocasió ha estat premiat com a Millor Sommelier d’Espanya, en el marc del Saló Gourmets, celebrat la setmana passada a Madrid.

Tot i que anteriorment va ser auxiliar de vol, Gabriel Lucas es va dedicar al vi després de regentar el seu restaurant, que va haver de tancar per la crisi. Jaume Tauler, comercial del celler Raventós i Blanc, el va engrescar a especilitzar-se en el món del vi, recomanació que va seguir fil per randa. Va fer feina a establiments de referència com Tristan (ja desaparegut) o Marc Fosh, entre altres. A més, els anys 2018 i 2019 va ser considerat el millor sommelier de les Illes Balears.

L’èxit de la seva carrera com a sommelier es deu a la seva constant formació i interès pel vi. La propera fita que té al calendari és participar al Campionat Mundial de Sommeliers (ASI).