/

Glosa, vermut i correbars a Sóller i a Montuïri

La cançó improvisada serà la protagonista de la primera setmana del mes d'agost de 2021 a dos municipis de Mallorca. Dissabte 7 d'agost s'han programat dues activats. 

La cançó improvisada serà la protagonista de la primera setmana del mes d’agost de 2021 a dos municipis de Mallorca. Dissabte 7 d’agost s’han programat dues activats.

La primera es farà a Sóller, a les 12 hores, a Can Dulce, i combinarà les improvisacions dels glosadors Mateu Xurí, Cati Eva Canyelles i Lluís Sastre amb el vermut. Els versos rimats espontanis de la cultura popular oral es convertiran en un diàleg entre improvisadors. Hi veureu l’enginy del glosador en unes respostes als envits dels adversaris, que necessàriament ha de ser ràpides, enginyoses, i escaients. L’activitat és gratuïta però cal treure’n l’entrada aquí.

La segona cita tendrà lloc a Montuïri i començarà a les 21 hores. Consistirà en un correbars glosat que passarà pels locals de Can Pieres, Can Xorri i Ca na Poeta. Participaran en aquesta festa els glosadors Toni Carnisser, Macià Noto i Toni Barrotes. L’activitat és gratuïta.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat