El restaurant Joan Marc celebra l’onzè aniversari amb una proposta molt especial, un menú de tast maridat amb cinc vins.
El vespre del divendres 14 d’octubre Joan Marc i el seu equip cuinaran un menú de tast de 5 passes, amb el qual recordaran algunes de les receptes més emblemàtiques que han concebut, les qual maridaran amb 5 vins de cellers mallorquins i amb l’assessoria de sommelier de Redivins.
El menú maridat és el següent:
- Tàrtar de llampuga amb tapenada i allada blanca. Vi: Nacra Malvasia
- Macarrons de xeixa amb salsa i fuet de Porc Negre Vi: Capgiró
- Bacallà confitat amb codony i ceba. Vi: Soma
- Cua de vaca, un pastís cuinat amb ciurons ecològics de Ruberts. Vi: Crespinot
- Poma de Campanet al forn farcida amb compota de fruits secs. Vi: Crespumós
A més a més, també hi ha l’opció de romandre a la ciutat i passar la nit a l’hotel Can Vidal, que està només a cinc minuts a peu del restaurant.
El menú de 5 plats i 5 vins, té un preu de 79 euros per persona i inclou begudes i IVA. Si voleu dormir a Can Vidal, té un cost de 100 euros i correspon a una habitació per a dues persones (cal especificar-hi el codi de reserva del sopar)
Reserves al 627 429 084.
Joan Marc Restaurant va encendre els fogons el mes d‘octubre de 2011, concretament dia 7, a Inca, a la Plaça del Blanquer. És un espai modern i acollidor, amb un disseny que combina l’entorn natural amb una perspectiva funcional. La cuina és oberta, sense porta i amb unes vidrieres que van de banda a banda, la qual cosa permet que el client pugui ésser espectador directe del procés de creació culinària.