///

Joan Marc Restaurant celebra l’onzè aniversari amb un menú especial

Ha preparat un menú especial de tast de cinc plats maridats amb cinc vins

El restaurant Joan Marc celebra l’onzè aniversari amb una proposta molt especial, un menú de tast maridat amb cinc vins.

El vespre del divendres 14 d’octubre Joan Marc i el seu equip cuinaran un menú de tast de 5 passes, amb el qual recordaran algunes de les receptes més emblemàtiques que han concebut, les qual maridaran amb 5 vins de cellers mallorquins i amb l’assessoria de sommelier de Redivins.

El menú maridat és el següent:

  • Tàrtar de llampuga amb tapenada i allada blanca. Vi: Nacra Malvasia
  • Macarrons de xeixa amb salsa i fuet de Porc Negre Vi: Capgiró
  • Bacallà confitat amb codony i ceba. Vi: Soma
  • Cua de vaca, un pastís cuinat amb ciurons ecològics de Ruberts. Vi: Crespinot
  • Poma de Campanet al forn farcida amb compota de fruits secs. Vi: Crespumós

A més a més, també hi ha l’opció de romandre a la ciutat i passar la nit a l’hotel Can Vidal, que està només a cinc minuts a peu del restaurant.

El menú de 5 plats i 5 vins, té un preu de 79 euros per persona i inclou begudes i IVA. Si voleu dormir a Can Vidal, té un cost de 100 euros i correspon a una  habitació per a dues persones (cal especificar-hi el codi de reserva del sopar)
Reserves al 627 429 084.

Joan Marc Restaurant va encendre els fogons el mes d‘octubre de 2011, concretament dia 7, a Inca, a la Plaça del Blanquer. És un espai modern i acollidor, amb un disseny que combina l’entorn natural amb una perspectiva funcional. La cuina és oberta, sense porta i amb unes vidrieres que van de banda a banda, la qual cosa permet que el client pugui ésser espectador directe del procés de creació culinària.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat