/

La cerveseria Brusca de Manacor fa dos anys

A més d'elaborar cervesa i servir-ne, tenen una oferta gastronòmica de molta qualitat i vins locals

Manacor no sols ha tengut festa grossa per Sant Jaume, també pot celebrar que té una cerveseria i una fàbrica de cervesa excepcional que acaba de fer dos anys.

Es tracta de Brusca, que Miquel Gelabert i Neus Llopis varen obrir el 21 de juliol de 2021. Però no solament obriren un negoci artesà, ja que uns anys abans, varen adquirir i restaurar el molí fariner del barri de sa Torre, datat del segle XVIII. Així, no sols fan un ofici, sinó que han recuperat un edifici històric i emblemàtic de la ciutat.

Tant Llopis com Gelabert expliquen que „estam molt contents de l’acceptació que ha tingut per part de tots i totes, sobretot de la gent del barri. Gent que li agrada el que feim i ens dona suport dia a dia, encara que molts no ens coneguèssin prèviament“.

També han descobert que l’hosteleria són nervis i satisfacció: „Nervis tant quan fas alguna cosa nova, com quan veus que un dia hi ha molt poca gent o quan tothom decideix vindre el mateix dia. Satisfacció veient com estam creant família i cultura cervesera. Ens encanta quan veiem que la gent gaudeix consumint les nostres creacions i encara més quan surten de la seva zona de confort i s’atreveixen a experimentar amb nous matisos perquè confien amb nosaltres“, remarquen aquests cervesers artesans.

A més de les cerveses, s’esforcen dia a dia per oferir una oferta gastronòmica de molta qualitat, vins locals i cerveses ben fresques i variades.

Per celebrar aquest segon aniversari, ho feren acompanyats de molts amics i amigues que ens han vist créixer i que ja formen part d’aquest projecte i també, la música en directe de Reggaetonpare i Jazz Bouncing. Per molts d’anys!

Aquí teniu l’entrevista del programa Som Divendres, d‘Ona Mediterrània, a Miquel Gelabert i Miquel, enregistrada poc temps després d’obrir Brusca Brewpub.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat