/

La cuina índia del restaurant The Crossing arriba a Mallorca

Fins al 18 de juny es podrà tastar a Cap Vermell Grand Hotel de Canyamel

El xef Jitin Joshi trasllada el restaurant The Crossing a Mallorca temporalment. Del 19 de maig al 18 de juny s’intal·larà a l’exclusiu Cap Vermell Grand Hotel, de Canyamel, on formarà part de l’excel·lent oferta gastronòmica de l’hotel, com ara Voro, amb dues estrelles Michelin

El restaurant The Crossing és conegut per la cuina d’alt nivell. El menú reflecteix sabors, influències i receptes de tot l’Índia, des dels clàssics tradicionals fins a les receptes més modernes.

Joshi gaudeix d’un gran reconeixement al món gastronòmic i ha treballat durant més de 23 anys a 8 països diferents. Avui dia, és un dels xefs més versàtils de l’Índia. La seva cuina es basa a reviure clàssics regionals i receptes heretades, que han passat de generació en generació, als quals aporta un toc cosmopolita i avantguardista.

Per al xef, la seva cuina “és una travessa de sabors, una cruïlla, no pas una fusió, ja que el concepte de The Crossing  és una connexió entre la varietat cultural i culinària de l’Índia, a la qual també han influït estats com ara Gran Bretanya o Portugal”.

Al restaurant The Crossing s’hi usarà el producte local i mediterrani, de manera que el comensal podrà gaudir-lo com si l’aliment viatjàs a l’Índia i tornàs amb les espècies a la maleta.

Així, la proposta de The Crossing inclou un chaat de tomàtiga de ramellet inspirat en un plat local de la històrica ciutat de Benarés, al nord de l’Índia. També hi juguen un paper important els gunpowder, que utilitzen els gambots vermells, plens de sabor i que fan honor a una espècie del sud de l’Índia.

Seguint la filosofia de barreja intercultural de sabors, Jitin Joshi i el seu equip utilitzen els pebres del Padró torrats i servits amb un formatge suau de cardamom i oli de xile naga coent. A més, els musclos blaus es cuinen suaument en un brou de tamarinde i coco i, per últim, cal destacar el clàssic pollastre de mantega del menú de The Crossing.

Cal destacar que ‚The Crossing‘ va obrir les portes el 20 de gener de 2022 a Dubai, Unió dels Emirats Àrabs. Està situat dins de l’hotel de 5 estrelles The H Dubai.

Les reserves per a The Crossing es poden fer a través del 871 811 218 i al web www.capvermellgrandhotel.com

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat