/

La Festa de l’Albariño celebra 25 anys

La festa, sense ànim de lucre, es va celebrar el dimecres 4 de maig, de 17 a 21.30 hores al restaurant El Náutico del Reial Club Nàutic de Palma

El vi gallec i concretament l’elaborat amb la varietat Albariño de la denominació d’origen Rias Baixas, va tornar ser el protagonista d’aquest dimecres 4 de maig. El motiu és la celebració de la 25a edició de la Festa de l’Albariño, organitzada per Antonio Seijas.

Aquest hoteler retirat va crear aquest acte l’any 1996 amb la idea de promoure el vi de la seva Galícia natal a Mallorca. La festa té el suport de l’Ajuntament de Cambados y hi han participat 35 cellers de les zones amb més de 50 referències.

Al dinar previ, s’hi va servir pop a feira preparat per mestres pulpeiros i fabada gallega. També hi foren presents productes de Castella i Lleó, com la cecina i el xoriço artesans de l’empresa Entrepeñas, el formatge de Menorca Cavalleria Nova i ensaïmada.

La festa, sense ànim de lucre, es va celebrar el dimecres 4 de maig, de 17 a 21.30 hores al restaurant El Náutico del Reial Club Nàutic de Palma. El donatiu de l’entrada es va destinar a l’associació altruista Es Refugi. També hi hagué un moment per al record dels que ja han deixat aquest món i que sempre han donat suport a aquest esdeveniment vinícola, concretament per als periodistes Pere Comas i Íñigo Morales de Rada.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat