Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El dissabte 10 d’agost, torna una nova edició de la Fira Nocturna de Sant Llorenç des Cardassar, una cita que any rere any pot presumir d’èxit i bona organització.

Els assistents hi trobaran una àmplia varietat de propostes, principalment culinàries, però també hi serà present l’artesania i la música. La Xerebanda donarà el sus a la Fira Nocturna de Sant Llorenç a les 20 hores.

En aquesta 23a edició hi participen 9 parades de menjar, que s’ubiquen a l’antiga estació de Sant Llorenç. Són els següents: Restaurant Can Pedro, Restaurant 5 S (Son Penya), Restaurant Cala Moreia, Señor Jamón, foodtruck Variat, foodtruck Cosmopolita, foodtruck Terragust, restaurant Som Dona i el bar Sa Clova, a més dels vins i pastissos que van a càrrec de l’AMIPA, els dolços de la pastisseria Montevideana, i de l’especialitats de Cafès Sorbito i Francis Còctels.

Algunes de les propostes gastronòmiques

Les propostes per degustar seran molt variades. Gabriel Nebot, cap de cuina del Restaurant 5S de Sant Llorenç explica que han preparat el seu clàssic i exitós caneló d’ànnera (fet amb pasta wonton i farcit de confit d’ànec i ceba caramel·litzada), també prepararan una escuma de patata amb oli de tòfona i sal negra i una palangana amb niguiris de pernil salat amb salsa de mostassa i mel i rolls de porcella confitada amb puré de poma.

Un altre dels participants és el restaurant Som Dona hi participarà amb tres tapes. Martina Sureda és la cap de cuina de Som Dona i ha preparat per a l’ocasió un panet de trempó, una quiche de civada amb verdures i una broqueta de síndria. Aquest restaurant pertany a l’hotel Som Dona de Portocristo, inaugurat enguany i que és el primer hotel de l’Estat només per a dones.

La foodtruck de Terragust oferirà tapes kilòmetre zero ja que la majoria de productes provenen del camp dels pagesos de Terracor de Manacor. Biel Cornet, el cuiner de Terragust, explica que han preparat tres propostes. La primera és una coca de blat de xeixa integral i ecològica (procedent de sa Teulera) amb ceba confitada, sobrassada ecològica frita, confitura d’albercoc i formatge de Son Mercer de Baix (Menorca). També hi haurà una albergínia escalivada amb una salsa de pebres torrats, ou bullit, tàperes, alfabeguera i tomàtigues torrades i allioli de julivert. I la part dolça serà una panacotta de vainilla amb nata fresca i coulis de tomàtiga de Cor de Bou i menta.

A més a més hi haurà l’actuació de Martinis Boys i la ballada amb Es Revetlers.

Fotos: www.card.cat