Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Gastronomia, imaginació i cuina s’uneixen aquest dimecres 13 de novembre a Inca en l’exposició fotogràfica titulada Quimeres de Son Odre. Es tracta de la tercera edició de Fotodegustació de la fotògrafa gastronòmica Cristina Ortega, després de l’èxit aconseguit a la Nit l’Art de Valldemosa, amb ‚La Mel Nostra‘ i ‚Boletus, the Vibrant Relationship‘.

Aquesta nova exposició tendrà lloc de 18.30 a 21 hores,  al Centre Sociocultural del Consell de Mallorca (c/ del Bisbe Llompart, 56. Inca).

Quimeres de Son Odre és una col·lecció de fotografies en què es representen il·lusions de la imaginació que podrien ser reals o possibles, però que en realitat no ho són.  De fet, Cristina Ortega explica que „mitjançant la fotodegustació, el públic pot conèixer el meu treball, interactuar amb ell mitjançant el gust i sobretot viure una experiència diferent“.

L’acte comptarà amb una degustació a càrrec del cuiner Chaná Barrios, i compta amb el suport de la Direcció Insular de Promoció Sociocultural de Consell de Mallorca i amb la col·laboració de So Cool Catering.