Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Prop de 40 forns i pastisseries de Palma i voltants oferiran cada dimecres, del 19 de juliol al 25 d’octubre, entrepans de llonguet amb beguda per 2,5 euros

Aquest estiu torna la Ruta del Llonguet a Palma. Cada dimecres, principalment de 9 a 14 hores, podeu assaborir els panets de llonguets que ofereixen prop de 40 forns i pastisseries de Mallorca.

Per només 2,5 euros assaborireu un dels pans més típics de Mallorca que podeu acompanyar amb sobrassada de Mallorca, formatge i altres acompanyaments. Una ruta gastronòmica que convida a conèixer aquests panets tan populars juntament amb una beguda.

La ruta va començar el dimecres 19 de juliol i estarà vigent cada dimecres fins al 25 d’octubre.

La iniciativa va néixer l’any 2015 per promocionar aquest tipus de panet. Tot i ser molt popular a Mallorca, especialment a Palma, cal dir que també és típic trobar-lo a forns i fleques de Catalunya.

La majoria de forns i pastisseries de la Ruta del Llonguet es troben a Palma, tot i que també hi ha forns de Marratxí i de l’urbanització Maioris de Llucmajor.

Consultau aquí tots els forns participants: