Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El restaurant Tess de Mar de Campos torna amb una nova edició de les jornades gastronòmiques. En aquesta ocasió, la xocolata en serà la protagonista.

Per aquest motiu, el dimecres 30 de setembre, de 19.30 a 22 hores, se celebrarà Records de la xocolata a Mallorca, un acte gastronòmic en el qual gaudireu de la fusió de la cuina mediterrània amb preparacions de xocolata especialment concebudes per a l’ocasió.

Hi participaran Mara Narez i Joan Cuart de Narez & Cuart Dolça Pastisseria, que destaquen al Port d’Andratx per oferir una pastisseria fina i artesana amb la xocolata de qualitat com a protagonista. També hi participarà el cuiner Javier Gardonio, que fins ara ha estat cuiner del restaurant El Patio de Glòria de Palma i durant anys ha estat cap de cuina de Fernando P. Arellano a Zaranda. També hi serà present Koldo Royo i tot l’equip de Tess de Mar, que continuen fent d’aquest restaurant un dels referents de l’alta cuina del Migjorn de Mallorca.

Un menú de 5 plats i postres

El sopar consistirà en un menú degustació de 5 plats més postres. L’aperitiu serà una creació de Tess de Mar i consistirà en un aperitiu salat de xocolata. Després hi haurà els entrants, el primer serà una proposta de Joan Cuart, una ensalada de vieira (petxina de pelegrí) amb maduixes, foie micuit i vinagreta de xocolata blanca. Després se servirà una amanida de pollastre, espècies i cacau elaborada pel chef Javier Gardonio. Els plats principals seran un magret d’ànec Barberi amb mole poblano amb xoco, cuinat per Mara Narez: i una llampuga confitada amb puré de boletus, salsa d’espinacs, xocolata, cafè i musclos en escabetxo, de Gardonio. El punt final seran les postres, fetes per Narez, que consistiran en xocolata en 6 textures i amb uns petits fours de Koldo Royo, amb bombons de ginebra amb safrà i tòfones gelades.

Per a més informació i reserves: 871 51 53 45 / info [arrova] tessdemar [punt] com