/

Les cuines del món amb ceràmica protagonitzen la Fira del Fang

Enguany, la temàtica són les cuines del món amb ceràmica. De fet, la relació entre la cuina i la ceràmica és ancestral a la història de la Humanitat.

Marratxí celebra aquest mes de març un dels actes més esperats de l’any: la Fira del Fang. Enguany, la temàtica són les cuines del món amb ceràmica. De fet, la relació entre la cuina i la ceràmica és ancestral a la història de la Humanitat.

L’Ajuntament de Marratxí ha organitzat una sèrie d’actes mentre duri aquest esdeveniment, que tendrà lloc del 5 al 13 de març a Sant Marçal. Cal destacar que hi haurà aparcament gratuït i que l’horari de la fira és  de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 16 a 19 hores, mentre que el dissabtes i diumenges obre ininterrompudament de 10 a 20 hores.

També ha preparat un web amb informació sobre el Museu del Fang i els ceramistes del municipi. Miquel Cabot, batle de Marratxí, comenta que „aquesta XXXVII edició és especial, per moltes raons, però sobretot ho és perquè serà la primera que celebram després de crear la marca ‚Ceràmica de Marratxí‘, un valor molt important que acaba de néixer i que tracta de donar la rellevància que mereix a la nostra artesania arreu del món“.

La Fira del Fang de Marratxí inclou tallers, exposicions, conferències i ballada popular, concerts, entre altres activitats. Algunes de les activitats previstes són:

  • Dies 5, 7, 8 i 12 de març: 17 h. Taller familiar.Tasses, tassons i altres ormeigs de cuina. Fes-te’ls tu mateix. A càrrec de Toni Vich. A l’envelat.
  • Dia 9 de març: 17.30. Conferència. Història de la cuina mallorquina, a càrrec del xef Miquel Calent. Del Catàleg d’Activitats Culturals del Consell de Mallorca (CACIM). A l’envelat
  • Dia 11 de març: 16.45 hores. Pizzes de fang. Taller familiar de pizzes decoratives de ceràmica. A càrrec de Virginia Massagué. Torns de 16.45 a 18h i de 18 a 19.15 hores.

Per participar als tallers, cal inscripció prèvia al telèfon 971 79 76 24 o l’adreça electrònica cultura [arrova] marratxi [punt] es

Podeu consultar totes les activitats ahttps://ceramicademarratxi.es/wp-content/uploads/2022/02/PGM_FiradelFang2022_web.pdf

Sens dubte, serà una oportunitat per firar i gaudir dels darrers dies d’hivern, amb l’artesania i la ceràmica de Marratxí com a protagonistes.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat