Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

L’hotel de luxe de Mallorca Castell Son Claret ha finalitzat el cicle gastromusical Castell Clàssics, una cita que se celebra durant els mesos d’estiu i que any rere any ofereix un calendari musical destacat amb joves promeses musicals d’arreu d’Europa.

La cita combina la música amb les propostes culinàries dels dos restaurants de Castell Son Claret: Zaranda, de Fernando P. Arellano, l’únic restaurant de les Illes Balears amb 2 estrelles Michelin, amb Itziar Rodríguez de maître; i el restaurant Olivera, encapçalat pel cuiner Pep Forteza i el maître Roberto Gotelli, que ofereixen una proposta culinària mediterrània d’alt nivell.

La darrera sessió de Castell Classics, celebrada el 17 d’agost, va comptar amb l’actuació de la pianista Ann-Katrin Stocker, de la soprano Olga Lulchynska i del bariton  i Konstantin Shushakov, tots tres gran promeses de la prestigiosa Opernhaus Zürich, que intepretaren peces  de Pucchini com ‚O mio babbino caro‘, de Mozart com ‚La ci darem la mano‘ de Don Giovanni i ‚Pa-pa-pa‘, de Die Zauberflöte, a més d’obres de Tchaikovsky, Rachmaninov, Bizet i Rossini.

Pel que fa al menú, se serviren un ampli ventall d’entrants com la mousse de gaspatxo o la vieira amb cuanciale i escuma de carbonara. Els plats principals foren el ravioli obert de lluç amb tinta de calamar, la porcella confitada a baixa temperatura i xucrut oriental i, de postres, el pastís Pavlova amb meranga  i fruites vermelles.

El cicle ha comptat amb dues cites més que varen tenir lloc el 6 de juny, amb els solistes de l’Acadèmia de Teatre Alla Scala de Milà, i el  i el 4 de juliol amb els graduats del Young Singers Project del prestigiós Festival de Salzburg.

Fotos: Gastronòmicament / Castell Son Claret