/

Medalla d’or per a dues mels ecològiques de Mallorca

Aquesta competició internacional té com a objectiu reconèixer la qualitat de la mel ecològica que els apicultors recol·lecten a diferents estats del món, principalment d'Europa

El jurat del concurs Biol Miel (Itàlia) ha premiat dues mels fetes a Mallorca amb dues medalles d’or. Aquesta competició internacional té com a objectiu reconèixer la qualitat de la mel ecològica que els apicultors recol·lecten a diferents estats del món, principalment d’Europa.

Una de les medalles és per a la Mel Caramel, de Martí Mascaró, concretament de la finca de Mosset. Es tracta del darrer apiari que ha creat Mascaró, aquesta vegada al municipi d’Escorca.

L’altra medalla d’or és per a la mel Equilibri, una marca creada per Pilar Puig, que els apicultors Pau a la finca es Cabàs Nou de Santa Maria del Camí, una mel feta amb els apicultors Biel Coll i Pau Queralt i el pagès Pere Vallori.

L’apicultor Martí Mascaró participa en aquest concurs des de fa sis edicions i sempre ha obtingut el reconeixement del jurat, mentre que és la primera ocasió en què Pilar Puig hi fa part. Ara bé, el passat mes de novembre, en el marc de la XXI edició de la Fira de la Mel de Llubí, Puig va rebre el Premi a la millor Mel Original de les Illes Balears.

Imatges: CBPAE i Tarej Serraj

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat