Menjar Bé a sa Pobla, la gran mostra de cuina poblera

Un any més, torna la major mostra de cuina de sa Pobla, gràcies a la mostra gastronòmica Menjar Bé a sa Pobla. La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament, se celebra del 15 al 24 de novembre als restaurants del poble.
Magdalena de la Fuente, regidora de Fires i Festes del municipi, us convida a gaudir d’una mostra variada, però sobretot saborosa amb una de les millors mostres de la cuina mallorquina, en la qual hi participen 16 establiments.
Consultau tots els menús de la mostra Menjar Bé a sa Pobla:
BAR CASA MISS
Plaça de la Constitució, 3
Tel. 971 540 023
- Variat Casa Miss
- Gírgoles amb porro
BAR RAPINYA
Carrer de la Plaça, 13
Tel. 615 424 872
- Frit de porcelleta
- Frit de me
- Frit de tardor
- Caragols
- Bacallà a la mallorquina
- Menú del diumenge:
- Arròs de calderó
- Porcella
- Postres i cafè
CAPRITXO NOSTRO
Placeta des Tren, s/n
Tel. 628 170 902
- Menú del dissabte vespre de la fira:
- Espatla de me
- Corbina amb salsa verda i arròs
- Postres casolanes
- Menú del diumenge de la fira:
- Primer plat (a triar):
- Arròs brut o caragols
- Segon plat (a triar):
- Porcella o filet de llobarro amb
- Guarnició d’arròs i verdura
- Postres casolanes
SA PLACETA
Dr. Gómez Ulla, 2
Tel. 971 540 538
Menú del vespre de dia 16 i de dia 23:
Primer plat:
- Amanida temperada de verdures,
- Arròs i llagostins
Segon plat (a triar):
- Rellom amb salsa de bolets
- Gall frit amb pebres torrats
- (tot acompanyat amb arròs aromatitzat)
- Postres · vi Coto
Preu: 18 euros
Menú del diumenge dia 17 i dia 24:
Primer plat (a triar):
- Arròs brut o caragols
Segon plat (a triar):
- Porcella
- Costelles de me a les herbes
- Anguiles frites
- Calamars farcits
- Beguda · postres · cafè
Preu: 18 euros
Del dia 16 al 24 de novembre es pot fer qualsevol dels dos menús, per encàrrec i mínim 6 persones.
BAR DES TREN
Plaça des Tren, 6
Tel. 971 54 00 22
Cada dia
- Arròs brut per encàrrec
- Frit de porc
- Tapes variades
Menú especial el diumenge de fira
- Arròs brut
- Porcella amb guarnició
- Postres casolanes
RESTAURANT CAN MIQUEL
Isaac Peral, 30
Tel. 871 70 39 77 – 662 661 877
Menú del dissabte vespre
- Espatla de me i bacallà
- Menú del diumenge de fira
- Arròs de calderó
- Porcella
- Bacallà
RESTAURANT SA FONA
Fadrins, 87, baixos (cantonada amb Capità Pere)
Tel. 971 540 357
- Suprema de salmó
- A la planxa acompanyat d’espinacs
- Arròs i salsa de taronja agra
Diumege de fira menú especial
- Arròs brut
ÀNIMA RESTO • BAR
Albéniz, 24 Baixos
Tel. 658 814 570 – 621 239 641
Menú per dia 23 i 24 de novembre
Plats de carn
- Filet de bou bazkaleku(solomillo) amb guarnició. Preu: 26 euros
- Hamburguesa de carn de picanya amb ceba caramel·litzada i foie amb reducció de pedro ximénez. Preu: 18,50 euros.
- Hamburguesa de carn de picanya amb salsa de trufa i guarnició. Preu: 18,50 euros
- Galtes de porc ibèric estofades. Preu: 14 euros
Plats de peix
- Filet de lluç amb suquet de peix
- I marisc. Preu: 20 euros
- Pop torrat. Preu: 23 euros
Plats de verdures
- Carabassó farcit de verdures. Preu: 10 euros
- Lasanya de verdures. Preu: 12 euros
BAR TONI COTXER
Major, 4
Tel. 971 540 005
- Variats i arrebossats de Cas Cotxer
Les paraules sobren, ja ens coneixes, la nostra marca, la nostra identitat
CAN VERDAL
Curt, 2 (Plaça Major)
Tel. 696 581 012 / 649 842 361
Dissabte de la fira
Menú migdia
- Arròs brut
- Vi, gasosa i aigua
- Postres i cafè
Preu: 9 euros
Menú vespre
- Variat
Diumenge de la fira
- Entrants
- Arròs brut pobler
- Porcella amb guarnició
- Salmó amb guarnició
- Vi, gasosa i aigua
- Postres casolanes i cafè
Preu: 18 euros
(Prèvia reserva)
CAFETERIA L’AUBA
Renou, 49
Tel. 971 542 100
- Bacallà amb arròs pobler,
- Salsa de foie i picornells
- Galtes de porc ibèric
- Amb salsa de vi i arròs saltat amb bolets
Menú del diumenge:
- Arròs brut pobler
- Porcella
- Postres casolanes
RESTAURANT SA FORTALESA
Comerç, 55
Tel. 971 540 285
Menú degustació Fira d’Arròs Pobler
BOCADO
Plaça Major, 3
Tel. 637 562 416
- Arancini (bolla d’arròs farcida de carn i arrebossada)
- Calamar a la planxa amb trempó i arròs
- Cuixa de me al forn
- Amb verdures i arròs pobler
- Curri verd
- Amb verdures i arròs estil thai
- Postres casolanes
- Dissabte i diumenge
- Arròs brut per encàrrec
RESTAURANT MARINA
Marina, 15
Tel. 971 540 967
- Arròs de marjal
- Pastís d’arròs amb crema de mango
BAR RESTAURANT SES AFORES
Ctra. Llubí, 27 A
Tel. 971 862 384 – 655 514 257
Plats de la fira
- Delícies de mar
- Gurmet de pollastre
Menú especial cap de setmana (dissabte i diumenge)
Primer plat a triar
- Arròs brut
- Caragols
- Amanida de la casa
Segon plat a triar
- Porcella
- Espatla de me
- Filet de cap-roig
- Sípia a la planxa
SA TAVERNETA
Plaça de la Constitució, 8
Tel. 971 540 007 – 686365957
- Llom amb col
- Frit bord
- Saltat de tardor
- Amb verdures, bolets i arròs pobler
- Arròs brut (per encàrrec)