/

Metla Cream, el nou licor creat per Josep Maria Natta

El mestre artesà licorer d'Antonio Nadal Destil·leries reformula el licor d'ametles amb una nova recepta

El mestre artesà licorer Josep Maria Natta ha presentat aquest mes de gener una nova beguda. Es tracta de Metla Cream, el nou licor d’ametles d‘Antonio Nadal Destil·leries.

Natta explica que fa devers 10 anys que en va crear un, però que no va tenir èxit. „Ara, després de la pandèmia i de veure que el producte local s’ha valoritzat, tornam a apostar per un aliment tan emblemàtic i nutritiu com l‘ametla„, comenta.

Per aquest motiu, el mestre artesà explica que les ametles provenen de la Cooperativa Camp Mallorquí: „m’he assegurat personalment que aquest fruit sec fos de Mallorca„. La recepta d’aquesta crema de licor és senzilla: ametles, crema de llet, aigua i sucre, i s’ha apostat perquè amb aquesta nova fórmula la beguda sigui de color blanc, com la flor de l’ametler.

Pep Maria Natta comenta que està treballant en noves propostes que sorprendran el públic mallorquí: „haurem d’esperar un poc, perquè duu molta de feina, però esper que aquest 2023 puguem presentar una versió d’una beguda mallorquina que no deixarà indiferent a ningú“.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat