El restaurant Can March de Manacor hi torna. Una vegada més i després de l’èxit dels darrers sopars maridatge 𝟓 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐬 𝟓 𝐯𝐢𝐧𝐬 ja tenen data del proper, dia 31 de març. Aquesta vegada els acompanyarà Armero Adrover Vinicultors, un dels cellers més destacats de Felanitx, que fa part de la denominació d’origen Pla i Llevant. Tant el cuiner Miquel Gelabert com el vinater Lluís Armero han concebut conjuntament aquest festival culinari esdevingut en sopar.
El menú estarà format pels plats següents que es maridaran amb els vins que ara esmentarem:
- Cuinat de fava parada amb ossos salats de porc negre, col borratxona i carabassa,maridat amb On, vi rosat.
- Ou cuinat a baixa temperatura amb bròquil, sobrassada i formatge DO Menorca, maridat amb Callet 2018, vi negre
- Calçot de rajada a baixa temperatura i romescu, maridat amb Son Ravell, vi blanc.
- Entrecot de vedella amb crema d’espinacs i carpaccio de bolets, maridat amb Collita de fruits 2019, vi negre.
- Mamella de monja: merenga amb gató i confitura de fraula, maridat amb Com 2021, vi negre
El preu de l’àpat és de 50 € per persona. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer al 971 55 00 02 o a info [arrova] canmarch [punt] com
Organitzat juntament amb @plaillevantmallorca