Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El restaurant Es Rebost ubicat a la Plaça d’Espanya ha preparat una original proposta que combina cuina música. La cita tendrà lloc cada dijous del mes d’octubrea partir de les 19 hores, oferiran un sopar que consistirà amb un pamboli únic i especial preparat pel xef d’Es Rebost, Roger Busquets Hérnandez, que s’acompanyarà de cervesa Rosa Blanca per només 6,95 euros. A tot això s’hi afegeix la música que punxaran disjòqueis destacats de l’escena local com són Sebas Ramis, Javi Cascales i Vik-T-Suburban.

La programació dels DJ’s és la següent:

  • 10 d’octubre: Sebas Ramis
  • 17 d’octubre: Javi Cascales
  • 24 d’octubre Vik-T
  • 31 d’octubre: Javi Cascales

L’oferta d’Es Rebost va molt més enllà dels pambolis. De fet, ofereixen una proposta culinària que va més enllà de folklorismes perquè a part de les propostes més típiques de l’illa com els pambolis i les galletes trempades, ofereixen saborosos plats amb un toc més creatiu i amb el producte local com a protagonista. És el cas de les hamburgueses de camallot o de carn amb sobrassada, broquetes de pollastre amb salsa d’ametles o el mojito de palo, entre altres..