/

Palma acull la primera Fira de l’Ametla de Mallorca

La cita serà dia 22 de setembre al Passeig del Born

El consell regulador de la indicació geogràfica protegida (IGP) Ametla de Mallorca ha organitzat per a aquest mes de setembre la primera edició de la Fira de l’Ametla de Mallorca.

La cita tendrà lloc a Palma, el divendres 22 de setembre, en el Passeig del Bornde 17 a 20 hores. Aquesta jornada té l’objectiu de donar a conèixer l’ametla mallorquina i els productes que se n’elaboren als residents de l’illa com també als turistes que vulguin conèixer més la nostra cultura i gastronomia.

L’objectiu de l’organització és convertir aquesta fira en una cita anual per a continuar posant en valor l’Ametla IGP de Mallorca, un segell de qualitat que garanteix el vincle entre l’ametlla i el seu origen, i que avala els mètodes utilitzats per a l’obtenció d’un producte destacat per la seva excel·lència i sabor.

La Unió Europea va atorgar a Ametla de Mallorca la indicació geogràfica protegida (IGP) l’any 2014. Ara, amb aquesta acció és pretén donar  conèixer de ben a prop els productors mallorquins i els elaboradors d’aquest fruit sec, com ara Bessó de Mallorca, Camp Mallorquí, Almendras Capó, Fet a Sóller i La Menorquina. A més, hi col·laborarà l’Associació de Cuiners Afincats a les Illes Balears (ASCAIB), que cuinaran una tapa elaborada amb Ametla IGP de Mallorca.

La cita té el suport del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, dels Fons Europeus Agrícoles per al Desenvolupament Rural, del Programa de Desenvolupament Rural i del Consell Regulador de l’Ametlla de Mallorca.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat