/

Passeig de Gourmets presenta el seu festival gastronòmic més versàtil

Se celebrarà al Passeig de Gràcia de Barcelona, del 7 al 17 de març

Passeig de Gourmets, el festival culinari de Passeig de Gràcia, ha anunciat la seva setena edició del 7 al 17 de març de 2024. Aquest any la cita que marca el tret de sortida als esdeveniments gastronòmics de la ciutat de Barcelona, suma noves propostes: una ruta de rebosteria creativa i una altra de l’art de la cocteleria.

Amb 20 restaurants de referència, Passeig de Gourmets concentra grans noms entre els seus xefs, com Carme Ruscalleda I Martín Berasategui, que han presentat junts la nova edició en una roda de premsa que ha tingut lloc a la seu d’aProperties Real Estate. Ruscalleda, per la seva part, ha recalcat que “el Passeig de Gràcia és el passeig amb més gràcia del món, un lloc on la gastronomia i la cultura van de la ma. La cuina és el motor econòmic que ens identifica pel nostre caràcter mediterrani, el nostre sentir, la nostra creativitat i, també, als productes de la nostra terra”.  A ella li ha seguit Berasategui, mencionant que “el Passeig de Gràcia és casa meva des de fa 20 anys, un passeig únic i irrepetible que arriba al cor dels que el visiten”.

Aquest any la Ruta de Platets, l’activitat més popular que es pot gaudir per 10 € amb beguda inclosa (cervesa d’Estrella Damm, copa de Cava o Royal Bliss, a triar) i sense reserves concentra tretze propostes molt diverses: des d’unes croquetes coulant XL de rostit a l’H10 Casa Mimosa, l’steak tartar amb pa de croissant i mantega Échiré de Santa Eulalia o el bao de cua de bou del Cafè Vienés de l’Hotel Casa Fuster, entre d’altres.

Els hi segueixen els Entrepans d’Autor, una activitat que va arribar el 2023 i va arrasar en tots els nivells. Nou restaurants han presentat les seves versions dels entrepans, totes elles amb la possibilitat de servir-se amb pa sense gluten i, amb un preu variable des dels 9 fins els 19 €. Una smash burger de vaca amb pulled pork a LomoAlto & LomoBajo, un brioix de tàrtar de llom i ventresca de tonyina amb papada ibèrica sota el segell de Martín Berasategui al Monument Hotel, un “hot-dog” de garrí a La Terrassa del Claris o el sandvitx de Pastrami del Bar del Majestic, són algunes de les opcions que podrey gaudir del 7 al 17 de març.

Els vuit Menús Gourmet, que requereixen reserva prèvia, presenten un recorregut més extens per les cuines dels restaurants per valor de 55€ amb una beguda o per 70€ amb un maridatge de caves exclusiu per a l’ocasió. Participen: Virens (Almanac Barcelona), Blanc (Mandarin Oriental, Barcelona), SOLC (Majestic Hotel & Spa), Restaurant Solomillo, Somni Restaurant (The One Barcelona), Sintonia, La Terrassa del Claris i Os-Kuro. Tots els menús es poden consultar a través de la pàgina web del festival.

Pels paladars més llaminers, la novetat arriba amb la Pastisseria Creativa. Sis restaurants presenten diferents postres que per 8€ que faran la boca aigua de tots aquells que vulguin gaudir del costat més dolç de Passeig de Gràcia. La mousse de xocolata amb praliné de Blanc, el meló amb sangria i maduixes d’El Nacional, el bosc hanami nipó d’Os-Kuro o el milfulles de pastís de formatge de Somni Restaurant posen el colofó a aquesta activitat.

Una altra incorporació és la dels Còctels, on s’hi sumen algunes de les botigues de la zona per a mostrar el perfil més sofisticat de la gastronomia. Nou opcions serveixen per gaudir d’un  deliciós aperitiu o copa després de la feina de forma amena, amb estil i pensades especialment per a l’ocasió per 15 €, amb signatures com Santa Eulalia, Ferragamo, Brunello Cucinelli o Tous, entre altres.

Per últim, i com ja és tradicional, les Experiències Gourmet son els esdeveniments que omplen l’agenda de Passeig de Gourmets per atreure al públic a sessions formatives com un taller de la mà d’aProperties Real Estate sobre com ser el perfecte amfitrió juntament amb l’experta en protocol Bárbara de Senillosa i Asún Anto, interiorista de Coton et Bois; un tast de cocteleria i ostres, en El Nacional; una xerrada sobre les novetats del Cava, la gastronomia i el seu impacte a les xarxes socials a Solomillo; i moltes activitats més.

Tota la informació pot consultar-se a la pàgina web del festival: www.passeigdegourmets.com

Passeig de Gourmets, de la mà de Royal Bliss i dels 20 participants, s’ha sotmès a un estudi sobre el seu compromís amb el clima. Gràcies a la plataforma Hostelería por el Clima s’han proporcionat diferents eines per reduir les emissions i altres accions que ajudaran a ser encara més sostenibles.

Els participants

  1. H10 Casa Mimosa
  2. Virens – Almanac Barcelona
  3. Azimuth Terrace – Almanac Barcelona
  4. Restaurante CASA SEAT by Binomi
  5. Somni Restaurant – The One Barcelona
  6. Blanc – Mandarin Oriental, Barcelona
  7. Banker’s Bar – Mandarin Oriental, Barcelona
  8. Solc – Majestic Hotel & Spa Barcelona
  9. El Bar del Majestic – Majestic Hotel & Spa Barcelona
  10. Restaurante Solomillo
  11. El Nacional
  12. LomoAlto & LomoBajo
  13. Hall0 – Monument Hotel
  14. Jardín del Alma – Alma Barcelona
  15. The Bistrot – Santa Eulalia
  16. La Terrassa del Claris – Claris Hotel & Spa Barcelona
  17. Os-Kuro – Claris Hotel & Spa Barcelona
  18. Sintonia
  19. MR PORTER Barcelona
  20. Cafè Vienès – Hotel Casa Fuster

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat